Uzas.
Momak i ja se izlecismo prosle godine od hlamidije. inace nikad nismo imali nikakve simptome. sve je na rutinskom pregledu nadjeno i kod mene i kod njega.
Ja sam otisla kod lekara i u cervikalnom brisu su mi pronasli Esherihiju koli u malom broju. Momka sam nagovorila da uradi spermogram i njemu su pronasli ove strepto i strefilokoke.
Znaci, uzas.
Kako je moguce da on i ja nemamo istu bakteriju????
I da li su ove koke opasne, da li se dugo lece?
Isla sam na opciju "trazi" i nisam nista pametno nasla.
Moze bilo kakav savet ili neko iskustvo da mi neko olaksa ove muke.
Streptokoke i strafilokoke
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Po meni je eserihija opasnija tj duze se leci, mozda gresim i neko ce me ispraviti a streptokoka ima vise vrsta nisam doktor i jako malo znam o medicini, o eserihiji znam dosta!
Ukucaj u google pretrazivac STREPTOKOKE i/ili STAFILOKOKE!
STAFILOKOKE zive u nama i oko nas i sa njima smo navikli da zivimo stim sto ih poneki put ima vise u nama STAPHILOCOCUS AUREUS ukucaj u googlu ima tu raznih linkova i njeno izbacivanje iz organizma
ili posetite ovaj sajt
www.herbateka.com
ili sledi ovaj link
http://www.herbateka.com/phorum/list.php?f=1
i u gornjem levom uglu iznad tema imas pretragu pa pretrazi sta te interesuje
Ukucaj u google pretrazivac STREPTOKOKE i/ili STAFILOKOKE!
STAFILOKOKE zive u nama i oko nas i sa njima smo navikli da zivimo stim sto ih poneki put ima vise u nama STAPHILOCOCUS AUREUS ukucaj u googlu ima tu raznih linkova i njeno izbacivanje iz organizma
ili posetite ovaj sajt
www.herbateka.com
ili sledi ovaj link
http://www.herbateka.com/phorum/list.php?f=1
i u gornjem levom uglu iznad tema imas pretragu pa pretrazi sta te interesuje
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 5:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
....
eserihija je najgora u celoj toj prici. Tesko i dugo se leci.
Streptokoke su opasnije od stafilokoka, uglavnom se uspesno lece ove bakterije penicilinom, tako da ne bi trebalo da bude problema oko toga.
Streptokoke su opasnije od stafilokoka, uglavnom se uspesno lece ove bakterije penicilinom, tako da ne bi trebalo da bude problema oko toga.