Bol u laktu

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
al_capone
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 24, 2014 12:05 am

Bol u laktu

Post od al_capone »

Pre dva meseca imao sam povredu ruke. Igrao sam kosarku i pao sam na desnu ruku. Otisao sam kod lekara i snimio, nisam je slomio, ali nosio sam trouglu maramu. Nisam mogao da ispravim ruku skroz i osetio sam bol u laktu kada bi pokusao skroz da je ispravim. Otisao sam na kontrolu i lekar mi je rekao da moram da vezbam. Sada ruku mogu da ispravim uz malo bola u laktu, a kada je zagrejem mogu da je ispravim bez bola. Ali ako ne radim nista oko pola sata sa rukom, opet ne mogu lagano da je ispravim. Zna li neko u cemu je problem, i kada bi mogao ruku da lagano ispravim?
Hvala.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Bol u laktu

Post od aaaca »

Вероватно имаш мали оток у лакту или повређен лигамент. Биће добро за који месец. Можеш да набавиш неки јачи магнет и учврстиш га ластижом за лакат. Треба да га носиш што дуже, двадесетак сати свакодневно, и помоћи ће ти да се ткиво брже регенерише.
Odgovori