Bok ljudi.
I ja imam problem sa savijenim penisom.Meni ide prema dolje.
http://imgur.com/a/SksPq
Ka što vidite na prvoj slici ja ga lako s rukom izravnam i ništa me ne boli,al kad ga pustim onda je kao na drugoj i trećoj slici.
Zanima me jel bi trebao to operirati da se izravna il će i tako biti dobar?
Savijen penis prema dolje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Savijen penis prema dolje
Jel ti smeta, jel si imao odnose?
Nisam. Da budem iskren bojim se kako će cura reagirati.Dejanbg napisao:Jel ti smeta, jel si imao odnose?
Bojim se i operacije,da nebi doktori nešto zeznuli.
Neznam ni sam šta da radim.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Јел' функционише како треба?
Operacija ispravljanja postoji, detalje oko uspešnosti, oporavka itd ne znam. E sad, i kad se radi, radi se samo kada postoji problem.
Kako ti nisi ni imao odnose, ne možeš ni znati da li ti smeta. Za devojke ne brini, čak sa krivim penisom možeš da se prilagodiš pa u određenim pozama mnogo bolje stimulišeš.
Kako ti nisi ni imao odnose, ne možeš ni znati da li ti smeta. Za devojke ne brini, čak sa krivim penisom možeš da se prilagodiš pa u određenim pozama mnogo bolje stimulišeš.
Da,sve radi kako treba.aaaca napisao:Јел' функционише како треба?
Jedini problem je što mi je savijen prema dolje,pa neznam bi li trebao to operirati ili ostaviti kako je sad.
Kao što sam napisao u prvom postu ja ga mogu rukom donekle izravnati kad je u erakciji,al neznam kako bi to funkcioniralo kod seksa.
Ne bi trebalo da bude problema na osnovu slika...ako se eventualno desi da bude nekih problema kad budes probao odnos javices se u tom slucaju urologu, ali mislim da ce sve funckionisati kako treba, bez brige... 

Dr, kad ste već tu, da pitam ovde, da li treba lečiti nalaz streptokoka u brisu glansa? Nalaz je uzgredan, bez tegoba koliko znam
Hvala.Dr011 napisao:Ne bi trebalo da bude problema na osnovu slika...ako se eventualno desi da bude nekih problema kad budes probao odnos javices se u tom slucaju urologu, ali mislim da ce sve funckionisati kako treba, bez brige...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Silva32 napisao:aaaca napisao:Јел' функционише како треба?
Da,sve radi kako treba.
Jedini problem je što mi je savijen prema dolje,pa neznam bi li trebao to operirati ili ostaviti kako je sad.
Kao što sam napisao u prvom postu ja ga mogu rukom donekle izravnati kad je u erakciji,al neznam kako bi to funkcioniralo kod seksa.
Онда уопште не треба да се бринеш по том питању.