Alergija-problem sa licem

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Mija1809
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 07, 2014 6:19 pm

Alergija-problem sa licem

Post od Mija1809 »

Cao svima! Vec godinama imam problem sa licem. Nedavno sam saznala da sam alergicna na sve zivo (2+) na alergo testu. Inace od 6. razreda meni konstantno izlaze bubuljice i imam jako crvenilo na licu. Koristila sam sve zive preparate, cak i pijem antibebi pilule Diana 35. Od 1. godine srednje skole sam pocela da pusim aktivno ne znajuci da sam alergicna na duvan. Kasnije sam saznala da imam alergijski hronican sinuzitis, medjutim nisu mi dali da radim alergotest. Prosle godine sam dobila gusenje i koprivnjacu i primala sam injekcije Sinopena. Od tada konstantno pijem lekove za alergiju (Erius). Jedno vreme kad sam pocela da pijem Erius, bubuljice i svo crvenilo sa lica mi je nestalo, medjutim nakon nekom vremena pocelo je sve to da mi se vraca. Pogotovo u prolece moje lice je blagoreceno katastofa. Uzela sam na svoju ruku da mazem tanak sloj Sinopena i veoma ni je pomogao, ali mi je skroz osusio kozu. Dok sam ga mazala crvenilo se povuklo. Inace sa vrmenom na vreme zapalim koju cigaretu ili kad sam u zadimljenoj prostoriji, odmah primetim jako crvenilo i sutradan pocinju bubuljice da mi izlaze. Molim vas preporucite mi sta da radim sa licem, jer godina pokusavam da se resim bubuljica? Inace, imam 22 godine. Veliki pozdrav i unapred hvala! :oops:
ninaN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 20, 2014 9:45 am

Re: Alergija-problem sa licem

Post od ninaN »

Draga Majo, probaj sa revitalizer kremom na bazi karnozin, ja sam se oduševila.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Alergija-problem sa licem

Post od aaaca »

Не брину те алергије?
Odgovori