Proteinurija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Anđeo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 28, 2014 1:22 pm

Proteinurija

Post od Anđeo »

Molim Vas da mi odgovorite koje sve bolesti bubrega mogu da se kriju iza proteinurije?Naime,mome bratu je otkrivena na osnovu rezultata krvi i urina.Proteini u urinu su mu preko 5(5,9; 5,4),a albumini su mu smanjeni.Letos mu je rađena biopsija,ali nije uspela.Nedavno mu je rađena druga,i sad čeka rezultate.U međuvremenu,doktor ga je uputio hematologu,ali u Banjaluci,jer živi u Republici Srpskoj.Brat mi se umara,natečen je,pogotovo sad u licu otkako pije PRONIZON.Noću ustaje na svakih sat vremena da urinira.Nemam kod sebe njegovu dokumentaciju,tako da ne znam precizno sve podatke,ali se mnogo brinem za njegovo zdravlje.Hvala na odgovoru!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Proteinurija

Post od aaaca »

Моје бубреге је спасило ацидофилно млеко. Имао сам неку тешку инфекцију и пропуштали су свашта у мокраћу. Тада је могло да се купи само у Загребу, а сада га производе, још увек, у Заводу за млекарство у Београду.
Anđeo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 28, 2014 1:22 pm

Re: Proteinurija

Post od Anđeo »

aaaca napisao:Моје бубреге је спасило ацидофилно млеко. Имао сам неку тешку инфекцију и пропуштали су свашта у мокраћу. Тада је могло да се купи само у Загребу, а сада га производе, још увек, у Заводу за млекарство у Београду.
Хвала на одговору!
Odgovori