Proteinurija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Proteinurija
Molim Vas da mi odgovorite koje sve bolesti bubrega mogu da se kriju iza proteinurije?Naime,mome bratu je otkrivena na osnovu rezultata krvi i urina.Proteini u urinu su mu preko 5(5,9; 5,4),a albumini su mu smanjeni.Letos mu je rađena biopsija,ali nije uspela.Nedavno mu je rađena druga,i sad čeka rezultate.U međuvremenu,doktor ga je uputio hematologu,ali u Banjaluci,jer živi u Republici Srpskoj.Brat mi se umara,natečen je,pogotovo sad u licu otkako pije PRONIZON.Noću ustaje na svakih sat vremena da urinira.Nemam kod sebe njegovu dokumentaciju,tako da ne znam precizno sve podatke,ali se mnogo brinem za njegovo zdravlje.Hvala na odgovoru!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Proteinurija
Моје бубреге је спасило ацидофилно млеко. Имао сам неку тешку инфекцију и пропуштали су свашта у мокраћу. Тада је могло да се купи само у Загребу, а сада га производе, још увек, у Заводу за млекарство у Београду.
Re: Proteinurija
Хвала на одговору!aaaca napisao:Моје бубреге је спасило ацидофилно млеко. Имао сам неку тешку инфекцију и пропуштали су свашта у мокраћу. Тада је могло да се купи само у Загребу, а сада га производе, још увек, у Заводу за млекарство у Београду.