Istegnuce ligamenata skocnog zgloba ?!

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Mujke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 24, 2014 2:47 pm

Istegnuce ligamenata skocnog zgloba ?!

Post od Mujke »

Pozdrav, jucer sam igrao fudbal i dozivio sam jak udarac u nogu, tacnije kod skocnog zgloba. Nakon toga na doskoku sam jako udario nogom o parket i osjetio sam jaku bol u skocnom zglobu. Nakon toga nisam mogao uopste da igram vise. Danas sjedim i odmaram jer tesko mogu da se oslanjam na desnu nogu. Noga od predjela zgloba i cijelog stopala je hladna(ledena) i otok pocinje da se pojavljuje, trebao bih da sto prije saniram to.
Pomoc neko hitno molim !? Hvala unaprijed :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Istegnuce ligamenata skocnog zgloba ?!

Post od aaaca »

Па мораћеш до лекара да сниме ногу. Треба проверити да није шта сломљено. И хладне облоге.
Mujke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 24, 2014 2:47 pm

Post od Mujke »

Hvala na odgovoru, noga je sada jos vise nateknuta i pojavljuje se malo plavetnilo ili crvenilo, tesko je odrediti. Redovno stavljam obloge ali kao da ne pomazu. Danas sam pokusao da hodam medjutim na bilo koji nacin nakon 100m osjetim bol i svakim korakom bol je jaci, samim time kretnja teza.
Sutra cu posjetiti doktora i javim se sa rezultatima.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Боље да си отишао на хитну помоћ. То није за разглабање о упутима и заказивањима већ за хитно снимање.
Odgovori