glupa fimoza:(

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
morpheus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 4:10 am

glupa fimoza:(

Post od morpheus »

ovako,prvo svaka chast svim ljudima koji odvajaju vreme ne bi li pomogli ljudima sa problemima i to stvarno cenim i postujem.ovako,imam 19 godina i imam fimozu,pre 3-4 godine sam jedva povlacio kozicu preko penisa i vremenom se to promenilo sad bez problema,doduse ne u erekciji,prevlacim kozu preko penisa.nisam namerno razvlacio kozicu niti koristio te vezbe samo sam masturbirao,1-2 dnevno.trenutno mi fali josh 2-3 mm ne bi li bez problema prevukao kozicu preko penisa u erekciji.jednom prevukao kozicu preko glavica i onda doziveo erekciju,erekcija nie bila cela jer kozica nie dozvolila da mi se totalno ukruti penis i to me je bolelo,i neka vena u kozici penisa se jako nadula.srecom vrlo brzo mi je prestala erekcija i nisam se povredio.zanima me da li postoje sanse da prirodno prosirim kozicu tih 2-3 mm i nakon koliko vremena bi trebao da vidim rezultate?
Hvala veliko.
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Post od marko_lazic »

Koristi opciju "trazi",ne budi lenj.... :evil: :wink:
morpheus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 4:10 am

Post od morpheus »

vec jesam,samo me konkretno zanima za moj slucaj:)
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Post od marko_lazic »

Ima i za tvoj slucaj.Qr moj si ti trazio... :evil:

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ght=fimoza
Odgovori