Crvenilo i svrab na penisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
plakalovic91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 10, 2014 12:53 am

Crvenilo i svrab na penisu

Post od plakalovic91 »

Pojavilo mi se crvenilo i jak svrab na penisu,nekad se primeti na par mesta kao da je koza blago popucala.Interesuje me ako mozete da mi kazete sta je i preporuka za neku kremu.Nov sam na forumu pa ne znam dal smeju slike da se stavljaju.Srdacan pozdrav.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Crvenilo i svrab na penisu

Post od aaaca »

Мислим да би најбоље било да га испираш воденим раствором соде бикарбоне (мала кашика на два деци топле воде). Можеш вату да натопиш и њоме истрљаш и натапкаш кожу. Вату после баци а кожу немој да испираш ни да бришеш. И тако бар два пута дневно.
plakalovic91
Novi član
Novi član

Post od plakalovic91 »

Hvala Aco na odgovoru.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

А ако те и поред таквог испирања буде много сврбело, узми Канестен и после испирања и сушења мало намажи њиме. Ако се споро суши мало потапкај тоалет папиром.
plakalovic91
Novi član
Novi član

Post od plakalovic91 »

Probacu sodom bikarbonom da ispiram,ne srbi to mene stalno,konstantno stoji crvenilo,svrab nekad prestane,ali kad dodje do erakcije nekad se primeti da ima par linijica tj.napuknuca kocice.
plakalovic91
Novi član
Novi član

Post od plakalovic91 »

[quote="plakalovic91"]Probacu sodom bikarbonom da ispiram,ne srbi to mene stalno,konstantno stoji crvenilo,svrab nekad prestane,ali kad dodje do erakcije nekad se primeti da ima par linijica tj.napuknuca kozice.Malo pre,pre tusiranja sam primetio da je suvo i malo se peruta.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Сувоћа и перутање кожице може да буде и од превелике "употребе" или због веша.
plakalovic91
Novi član
Novi član

Post od plakalovic91 »

Aha.Nista probacu ovako sa sodom bikarbonom,ako ne bude palilo moracu ici kod svog izabranog lekara da uzmem uput za dermatologa.
lisica22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 25, 2013 5:22 pm

Post od lisica22 »

Imam 17. godina i primetio sam da na kozi penisa imam kao neke tackice,malo sam gledao ma netu i skontao da su to Tisonove zlezde.Nisam ih imao pre,otkako sam u pubertetu sva koza mi je nekako masna.Za sve mi je kriv pubertet jer bas primetim da tako neke stvari nisam imao pre.Najvise vodim brigu o higijeni donjeg dela tela,pa me zanima da li ce one mozda vremenom nestati kada izadjem iz puberteta,sta da uradim?Hvala unapred
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

lisica22, па шта да ти кажем? За све је крив живот. :-? Нисмо бирали да се родимо и сада са тим морамо да живимо. :cry: Пубертет је дошао и проћи ће. Доћи ће нешто друго. :roll:

Добро је што водиш рачуна о хигијени и не брини се за жлездице. Проћи ће једнога дана.

Поведи рачуна шта једеш и пијеш јер то утиче на здравље, а може да утиче и на масноћу твоје коже. За почетак избаци жваке, фабричке сокове и којекаква пића. Пекару смањи на минимум.
lisica22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 25, 2013 5:22 pm

Post od lisica22 »

Ok,hvala
Odgovori