Crvenilo na butinama
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 31, 2007 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Crvenilo na butinama
pre par godina dobio sam male fleke na butinama koje su se sirile , nisam otisao na vreme kod lekara a one su se sirile i sada su 10 cm sirine simetricno na unutrasnjoj strani obe butine . Koristio sam daktanol kremu i ispirao hipermanganom , posle dve godine crvenilo se opet pojavilo na istom mestu . Ujutru je manje crveno dok preko dana dobije jarku boju . Da li neko zna o cemu se radi i sta bih mogao da koristim da se crvenilo ne bi vise pojavljivalo !?
Da li su fleke na unutrasnjoj strani butina, a ti deblji
ili si se bavio nekim sportom, npr. borilackim, koji razvija muskulaturu nogu ?
Meni na pamet pada da to crvenilo nastaje od trenja butine o butinu i da se u toku dana pojacava, jer hodas.
Ovo su moje pretpostavke, ako nije tako najbolje da vidis sa dermatologom.
Ako si deblji, pokusaj da smrsas, a ako si se bavio sportom onda ne znam, misici su ti ostali, u svakom slucaju lekar ce znati da ti da nesto sto ce ti ublaziti crveniloo i tegobe.
ili si se bavio nekim sportom, npr. borilackim, koji razvija muskulaturu nogu ?
Meni na pamet pada da to crvenilo nastaje od trenja butine o butinu i da se u toku dana pojacava, jer hodas.
Ovo su moje pretpostavke, ako nije tako najbolje da vidis sa dermatologom.
Ako si deblji, pokusaj da smrsas, a ako si se bavio sportom onda ne znam, misici su ti ostali, u svakom slucaju lekar ce znati da ti da nesto sto ce ti ublaziti crveniloo i tegobe.
-
- Novi član
Drago mi je sto si se potrudila i proctala moj problem koji sam vec prilicno sanirao. Odmah da ti kazem da nisam debeo i da to nije od trenja i sport je moja profesija jer sam profesor u skoli. Inace sam koristio daktanol i ispirao hipermanganom jednom dnevnom Misli da je sada mnogo bolje mada nije nestalo. Pozdravljam te i jos jednom ti zahvaljujem. Zaboravio sam da ti kazem da mi je dermatolog za slicni osip na kozi rekao pre par godina da je to gljivicno obolenje. Videcu ... :roll: Pozdrav Mosa iz Krusevca.
-
- Novi član
Drago mi je sto si se potrudila i proctala moj problem koji sam vec prilicno sanirao. Odmah da ti kazem da nisam debeo i da to nije od trenja i sport je moja profesija jer sam profesor u skoli. Inace sam koristio daktanol i ispirao hipermanganom jednom dnevnom Misli da je sada mnogo bolje mada nije nestalo. Pozdravljam te i jos jednom ti zahvaljujem. Zaboravio sam da ti kazem da mi je dermatolog za slicni osip na kozi rekao pre par godina da je to gljivicno obolenje. Videcu ... :roll: Pozdrav Mosa iz Krusevca.
Re: Crvenilo na butinama
I ja imam isti problem i godinama ne znam zašto se ponavlja,bude nekad i godina dana pa nema a nekad i mesčno i ja namažem didermalom 2-3 puta i prođe i tako već godinama. Nisam išao kod dermatologa al sam čitao o tome i sam kupio didermal i mažem. Ako neko zna šte izaziva taj problem neka piše pa bolje sprečiti nego lečiti.
Re: Crvenilo na butinama
zna li neko kako ovo resiti?