Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
od 3,4 dana osecam bol u desnom testisu koji je dosta iznad levog... inace u ovo vreme za vreme ispita po ceo dan sedim i pijem coca-colu,ako to ima neke veze... inace kao da osecam da se bol malo prenosi na prepone ali ne strasno... kad sednem testis kao da mi se spusti u normalan polozaj ali kad ustanem je iznad levog...
mora se pogledati, ovako na slepo se ne moze nista reci...opipaj pazljivo oba testisa, bilo sta da ti je cudno javi se na pregled kod urologa...bitno je da su oba testisa u mosnicama, da su normalnog polozaja (da se ne uvrnu) i da nema nikakvih otvrdnuca na njima ili u njima...
Bio sam kod jednog urologa koji je rekao da mi nije nista ali nisam radio UZ,zatim samo kod drugog otisao i uradio Uz i utvrdio da nemam nista,i rekao nesto tipa da su mi slabi preponskii kanali? Da li imam razloga za brigu,mada mene i dalje boli.....