bol u testisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
passeport
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 08, 2014 3:20 am

bol u testisu

Post od passeport »

od 3,4 dana osecam bol u desnom testisu koji je dosta iznad levog... :P inace u ovo vreme za vreme ispita po ceo dan sedim i pijem coca-colu,ako to ima neke veze... :P inace kao da osecam da se bol malo prenosi na prepone ali ne strasno... :P kad sednem testis kao da mi se spusti u normalan polozaj ali kad ustanem je iznad levog...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: bol u testisu

Post od Dr011 »

mora se pogledati, ovako na slepo se ne moze nista reci...opipaj pazljivo oba testisa, bilo sta da ti je cudno javi se na pregled kod urologa...bitno je da su oba testisa u mosnicama, da su normalnog polozaja (da se ne uvrnu) i da nema nikakvih otvrdnuca na njima ili u njima...
passeport
Novi član
Novi član

Post od passeport »

Bio sam kod jednog urologa koji je rekao da mi nije nista ali nisam radio UZ,zatim samo kod drugog otisao i uradio Uz i utvrdio da nemam nista,i rekao nesto tipa da su mi slabi preponskii kanali? Da li imam razloga za brigu,mada mene i dalje boli.....
passeport
Novi član
Novi član

Post od passeport »

Mislim da mi mozda bol dolazi od samog podizanja testisa,koji mi se pri hodu stalno podize :(
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Прекини да пијеш Кока-колу.
blackbee045
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 13, 2014 8:54 pm

Post od blackbee045 »

Mislim da mi mozda bol dolazi od samog podizanja testisa,koji mi se pri hodu stalno podize :(
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Да ли носиш боксерице или оне мале гаће, како ли се зову?
blackbee045
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 13, 2014 8:54 pm

Post od blackbee045 »

blackbee045 napisao:Mislim da mi mozda bol dolazi od samog podizanja testisa,koji mi se pri hodu stalno podize :(

We are the leading the world in providing best Hobe Sound Bible College and vce to pdf converter prep solutions. Our incredible offers for Intel and Duke University accessible at reasonable prices; our Youtube is very rare in IT world.
Odgovori