Ca svima, imam pitanje, polomila sam nogu 20.09, tada su mi snimili i ustanovili da sam polomila mali prst na nozi i stavili mi longetu koju sam nosila dve nedelje, a zatim jos dve nedelje gips koji su mi skinuli 16.10 i ponovo snimili nogu, a polomljena kost prsta nije ni malo uhvatila kalus, vec mi je doktor rekao da ce to da bude dobro i nije vracao gips nego me poslao da za sedam dana zakazem fizikalnu, kada sam otisla kod te doktorke za fizikalnu zena je bila zgranuta kada je videla posle koliko vremena mi je skinuo gips i da kost nije zarasla(na moje pitanje zasto mi je tako rano skinuo gips, ona je rekla zbog drugih komplikacija, kao da mi se zglob ne bi ukocio) medjutim posle 10 minuta mozganja mi je rekla da od 03.11. krenem na fizikalnu, a do tad da se kljukam kalcijumom i vitaminom c, i ona misli da ce bito sve ok. E sad, da li je iko od vas imao ovakvu situaciju (meni je nelogicno da se kalus uhvati sad za par dana do pocetka fizikalne bez gipsa, a za pet i po nedelja sa gipsom se nije uhvatio) ???? Stim sto sam ja rekla da me noga boli, ali ona mi je ipak zakazala pa cemo kao da vidimo. Cak mi je palo na pamet da mi mozda ni gips nije bio namesten kako treba, ali nisam ortoped pa ne znam

. Pritom imam 27 godina i ne bih bas da se igraju sa mojom nogom

. Ako imate neko iskustvo ili savet molim vas da mi pomognete, hvala vam puno unapred.