Lečim se od Chlamydia-e trachomatis antibiotikom Visiren (2x1 a 200mg.).
Odmah nakon prvog uzimanja antibiotika, ispod levog uva mi se pojavio mali bolni čvorić!
Da li da nastavim lečenje ovim antibiotikom (kog treba da uzimam još 5 dana) ili ne (nakon toga sledi grozni Hemomycin)?
Još nešto: koliko je ova bakterija zarazna, odnosno na koje sve načine mogu da je prenesem drugima osim polnim putem?
Hvala na brzom odgovoru (pošto mi je potreban).
Kontraindikacija antibiotika (Chlamydia trachomatis)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 12, 2005 9:04 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 12, 2005 9:04 pm
Re: Kontraindikacija antibiotika (Chlamydia trachomatis)
od 2009. godine se borim sa Chlamidiom. Od 2012-2014 nisam imao tegoba, da bi se ponovo iste javile početkom jan '14. Lečenje je obnovljeno, 2 rezultata negativna te sam u periodu negativnog brisa prvi put u životu imao odnos sa svojom ženom (venčali smo se u maju '14.). Nakon učestalih odnosa, ponovo sam bio pozitivan. Moja supruga nikad pre mene nije imala seksualne odnose.
Ako smo vodili ljubav bez zaštite u vremenu kada su mi rezultati bili dobri, a da supruga nikad nije imala odnos pre mene, da li se na nju prenela bakterija? Nakon ponovne moje terapije, rezultat je bio negativan. Nakon toga, 10ak puta smo vodili ljubav bez zaštite i na ponovnoj kontroli rezultat je bio NEGATIVAN.
koliko su precizni i pozdani brisevi uretre? da li je moguće da supruga nema Chl? da li se chl. može javiti nakon učestalih odnosa? da li se chl. može izlečiti?
Ako smo vodili ljubav bez zaštite u vremenu kada su mi rezultati bili dobri, a da supruga nikad nije imala odnos pre mene, da li se na nju prenela bakterija? Nakon ponovne moje terapije, rezultat je bio negativan. Nakon toga, 10ak puta smo vodili ljubav bez zaštite i na ponovnoj kontroli rezultat je bio NEGATIVAN.
koliko su precizni i pozdani brisevi uretre? da li je moguće da supruga nema Chl? da li se chl. može javiti nakon učestalih odnosa? da li se chl. može izlečiti?