potreban savet

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Ivana20
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 15, 2006 5:24 pm

potreban savet

Post od Ivana20 »

pre svega me zanima krema za podrucje oko ociju - nemam podocnjake, niti bore (imam 20 godina :) ) ali me zanima neki predlog za kremicu koja je dobra za sprecavanje nastanka istih? i da li je potrebno koristiti posebnu kremu za vrat i dekolte (naravno ako neko ima neki predlog ... :) )

takodje me zanimaju proizvodi za mesovitu kozu (slabo vidljivi mitiseri ali bubuljice se s vremena na vreme javljaju na bradi)?

za sada je to to mada imam jos mnogo pitanja u slucaju da se javi neko strucno lice :)

hvala unapred i izvinjavam se ako je vec bilo slicnih pitanja u okviru neke teme ali ja nisam pronasla bas ono sto mene zanima ...
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Rano je za kreme ispod ociju,dovoljno ce biti da pravilno tretiras svoju kozu.

Dakle,neka antirid saceka barem jos 5-6 godina.

Potrazi u apotekama medicinsku kolekciju za lice 'Avene' sa termalnom vodom Avene.Imaju sve,od losiona,krema za dan,noc,hidratantnih..za masnu kozu,mesovitu i suvu. Kolekcija je hvaljena od svih apotekara i poznatijih dermatologa kao najbolja medicinska kolekcija koja se trenutno nalazi na nasem trzistu.

Sto se tice dekoltea i vrata,nema potrebe da za ta dva podrucja koristis razlicite kreme.

Poz
Odgovori