Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
pre svega me zanima krema za podrucje oko ociju - nemam podocnjake, niti bore (imam 20 godina ) ali me zanima neki predlog za kremicu koja je dobra za sprecavanje nastanka istih? i da li je potrebno koristiti posebnu kremu za vrat i dekolte (naravno ako neko ima neki predlog ... )
takodje me zanimaju proizvodi za mesovitu kozu (slabo vidljivi mitiseri ali bubuljice se s vremena na vreme javljaju na bradi)?
za sada je to to mada imam jos mnogo pitanja u slucaju da se javi neko strucno lice
hvala unapred i izvinjavam se ako je vec bilo slicnih pitanja u okviru neke teme ali ja nisam pronasla bas ono sto mene zanima ...
Rano je za kreme ispod ociju,dovoljno ce biti da pravilno tretiras svoju kozu.
Dakle,neka antirid saceka barem jos 5-6 godina.
Potrazi u apotekama medicinsku kolekciju za lice 'Avene' sa termalnom vodom Avene.Imaju sve,od losiona,krema za dan,noc,hidratantnih..za masnu kozu,mesovitu i suvu. Kolekcija je hvaljena od svih apotekara i poznatijih dermatologa kao najbolja medicinska kolekcija koja se trenutno nalazi na nasem trzistu.
Sto se tice dekoltea i vrata,nema potrebe da za ta dva podrucja koristis razlicite kreme.