Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Imao sam odnos sa devojkom, sutra dan mi je izasla bubuljica na penisu.. ja sam je iscedio, istog dana sam imao opet odnos sa devojkom i evo nakon 4 dana meni bubuljica ne prolazi, nekako kao da je neka mala kugluca sada. Deluje mi kao kada iscedim bubuljicu na licu recimo i posle se onako stvrdne ( bude kao neka kuglica ) par dana ali uvek se povuce za 4 - 5 dana. evo slikao sam isto pa mozete da pogledate...
Pre odmosa dobro operite ruke, jer mi muskarci imamo naviku da zavlacimo prste u vaginu pre odmosa a one su pune bakterija i naravno terajte devojku pre odmosa za se zapere. ( Ovaj savet sam dobio od doktorke )
Sto se tice bobuljice, meni je prosla 10 dana od pisanja teksta. Nisam je vise dirao niti cedio, vec sama od sebe se icedila. Sto znaci ako budete imali isti problem, nemojte je cediti nikako jer moze da bude jos veci problem.