Bol penisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 23, 2014 1:35 am
Bol penisa
Vec par dana osecam bol u penisu,ne mogu tacno da definisem gde je izvor bola ali mogu da kazem da me boli cela leva strana,ispod glavica i glavic je crven.Boli prilikom dodira i erekcije bol je ostar (probada) boli par sekundi pa prodje,imam 17 godina i ne bih bas isao u posetu urologu pa ako mozete da mi kazete kako da resim ovaj problem.Hvala u napred 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 23, 2014 1:35 am
Re: Bol penisa
mozeli mi neko pomoci?
Pa bez urologa teško da se išta može reći...
Jel si imao povrede, grub seks, grube masturbacije...? Jel ima otoka, jel koža promenjena, crvena, itd...?
Jel si imao povrede, grub seks, grube masturbacije...? Jel ima otoka, jel koža promenjena, crvena, itd...?
Da li je neko imao iskustva sa sledecim simptomima. Jak i neprijatan osecaj poput bola duz celog penisa, otezano mokrenje, bol u levom testisu i levoj nozi, crvenilo na uretralnom otvoru na glavicu i malo kao modro nize od uretralnog otvora i bol u donjem delu ledja, a ponekad i jak odsecan bol u glavicu. Odradjen mi je i ultrazvuk, analiza krvi i mokrace i urinokultura i sve je u redu i dobro, ali simptomi su i dalje isti, a ni lekovi ne pomazu, pio sam citeral, pentrexyl, cefaleksin, cysticlean, caj od brusnice, uve i persuna i nista, a dva meseca se vec borim sa tim.