Finasterid - nabavka

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
nzn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2014 5:52 pm

Finasterid - nabavka

Post od nzn »

Pozdrav, već duže vreme ima problema sa opadanjem kose, koristio sam minoksidil ali bez većih rezultata.
Hteo sam da pokušam da koristim finasterid teblete. Otišao sam kod dermatologa koji me je tako reći izbabio iz ordinacije i rekao da opadanje kose nije zdravstveni problem i da ne želi da se bakće sa glupostima.
Hteo sam da pitam kako bih mogao da nabavim pomenuti lek pošto od lekara opšte prakse ili dermatologa nisam dobio recept.
Da li postoji neka apoteka koja šalje poštom ovaj lek (za korišćenje portiv opadanja kose).
Bio bih zahvalan ako neko može da mi pomogne, može i pp poruke.
564684321
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 20, 2014 3:01 pm

Re: Finasterid - nabavka

Post od 564684321 »

Finasterid Sandoz 5mg, ima u BG-u, ja ga dobio bez recepta, možda sam imao sreće ali sa dermatologom isto iskustvo kao kod tebe.
Ne očekuj previše, uzimao sam po 0.6mg dnevno 8 meseci i sve vreme sam imao shedding dok nisam prestao, opalo mi pola onoga što sam imao...
Odgovori