Problem sa frenulumom.

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Kovacc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 16, 2014 1:12 am

Problem sa frenulumom.

Post od Kovacc »

Pozdrav svima.
Imam 18 godina i mislim da imam problem sa kratkim frenulumom.Nisam toliko informisan o operaciji ali bih zeleo da odem kod urologa i da sredim to.Naime kada mi je penis u erekciji osetim bol prilikom povlacenja kozice preko glavica,kao da vuce glavic na dole posto je frenulum kratak.Nisam jos uvek imao seksualnih odnosa sa devojkom,ali bih zeleo da sredim to pre toga,da ne bi bilo problema.
Zanima me kako ide operacija?Naime ja sam bas plasljiv po tom pitanju,zato sto mi je i glavic veoma osetljiv i na dodir(mada kazu da bi trebalo da otupi posle par seksualnih odnosa),da li boli operacija,koliko traje,kako se ponasati nakon operacije i da li ima nekih nezeljenih efekata nakon operacije?
Hvala unapred.
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: Problem sa frenulumom.

Post od Djoko »

Kovacc napisao:Pozdrav svima.
Imam 18 godina i mislim da imam problem sa kratkim frenulumom.Nisam toliko informisan o operaciji ali bih zeleo da odem kod urologa i da sredim to.Naime kada mi je penis u erekciji osetim bol prilikom povlacenja kozice preko glavica,kao da vuce glavic na dole posto je frenulum kratak.Nisam jos uvek imao seksualnih odnosa sa devojkom,ali bih zeleo da sredim to pre toga,da ne bi bilo problema.
Zanima me kako ide operacija?Naime ja sam bas plasljiv po tom pitanju,zato sto mi je i glavic veoma osetljiv i na dodir(mada kazu da bi trebalo da otupi posle par seksualnih odnosa),da li boli operacija,koliko traje,kako se ponasati nakon operacije i da li ima nekih nezeljenih efekata nakon operacije?
Hvala unapred.
Postupak operacije je jednostavan, traje do 15 minuta , radi se o lokalnoj anesteziji. Sto pre resis , bolje za tebe.
Odgovori