Problem sa mokrenjem.Savet ili misljenje u vezi toga!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Bajamixer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 02, 2012 10:14 pm

Problem sa mokrenjem.Savet ili misljenje u vezi toga!

Post od Bajamixer »

Pozdrav.Imam 20 godina,od prosle zime imam problem sa besikom i sa mokrenjem,prvo nisam mogao da krenem sa mokrenjem i do 2 minuta,osecao sam peckanje,bol,preznojavao sam se sve dok nebi krenuo u wc,a i posle kada bi mokrio isto to.Bio sam kod urologa koji mi je rekao da je to prehlada i dao mi je Uricin.
Posto sam tada imao i problem sa sinusima pio sam vec neke antibiotike koji i pogadjaju za urinarni trakt,upaljenu besiku itd.Posle mesec i po dana mi je kao sve normalno bilo,ali i dalje nije to bilo bas 100% zaleceno,osecao sam da drugacije sve to radi.I evo od pre 10 dana,krecu ponovo problemi,dakle problem mi je da cekam malo vise da krene mokraca,mlaz je tanak,i kada zavrsim sa mokrenjem ja mislim gotovo,kad ono opet krene,i tek onda se kao ispraznim.Jako slabo i sto se tice sperme,nije vise to ta kolicina,po malo izlazi sada,ne ko pre.Pa eto da pitam cisto za neki savet i za neko misljenje? Jel imao neko ovakvih tegoba? Malo se plasim jer mi vec duze traje to sve.Nekad pomislim da nije od ove gradske vode(mozda ne valja) ,da nije od prehlade,ali opet sve to duze vreme vec me prati.Nadam se da ce mi ko bar dati neki savet ili neko ko zna da da neko misljenje.
Hvala unapred .
Odgovori