potkozne bubuljice na penisu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 15, 2009 9:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
potkozne bubuljice na penisu
Zanima me o cemu se radi imam neke potkozne bubuljice na penisu,koje mi u opste ne bole niti mi stvaraju komplikacije samo su ruzne estecki,pa bih zamoli nekog ko zna nesto vise o ovome da mi odgovori!!
ako ih imas oduvek, ako ne stvaraju komplikacije, ne bole, ne brini, nema potrebe da se bilo sta radi...sto se tice estetskog dela ni za to ne treba da brines, dosta muskaraca to ima, normalno je...pogotovo mladi ljudi imaju problem da prihvate neke stvari u vezi sa svojim telom, ali vremenom shvatices da je to sitnica i apsolutno nikakav problem...uzivaj, bez brige! 

Re: potkozne bubuljice na penisu
ako si posetio tog..urologa ili sta vec...mozes li da mi kazes sta ti je rekao....i da li neko zna kako se to leci...msm ruzno izgleda....voleo bih da znam kako moze da se ukloni..msm to je sitno kao tackice..ali opet .....
Hvala
Hvala

obicno se mladi momci brinu zbog toga, potpuno bespotrebno...to je nesto skroz normalno, naviknuces se na to, videces vremenom da to zaista nije nikakav problem... 

Zeleo bih da se ubacim,posto trazim po internetu vec neko vreme slican "problem" .Imam 15 godina,takodje imam te kao bele bubuljice ispod koze,ne bole,ne svrbe,nista neugodno,samo sto su tako ruzne da se izrazim.Cini mi se da ih imam oduvek,kada sam bio mladji normalno da nisam ni obracao paznju,ali sada kada ih gledam,cine mi se kao da ih oduvek imam,ne verujem da su izrasle tek tako.Inace,uskoro cu verovatno imati prvi seksualni odnos,da li bi ovo trebalo da mi predstavlja problem bilo kakav i da li bih trebao da ne radim to zbog toga sto imam?Naravno,koristicu kondom.Takodje,pri dnu glavica,imam bele tackice spolja,ali sam trazio po internetu i vidim da svi kazu da je bezopasno i da mnogo ljudi to ima.Ukoliko neko moze,neka mi odgovori sto pre,stvarno je hitno!