Krvave bubuljice na korijenu spolovila!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Osjecanin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 08, 2014 10:08 pm

Krvave bubuljice na korijenu spolovila!!

Post od Osjecanin »

Pozdrav momci, imam vrlo nezgodan problem za kojeg se nadam da neće postati puno vise od toga. Uglavnom, prije cca 2 tjedna pojavila mi se bubuljica na početku spolovila iznad testisa. U početku sam čitao slične probleme drugih i vidio da se drugima s vremenom povuklo. Neko vrijeme mi se činilo kao da se to povlači, ali onda su na toj većoj bubuljjici izraste 2 puno manje. Nije izgledalo toliko opasno sve do jučer/danas kada su mi te bubuljice polako izraste u kraste iz kojih zadnjih par sati izlazi krv. Inače pokušao sam taj dio sto manje dirati kako se nebo inficiralo. Trenutno sam zaustavio da iz tih krasta izlazi krv, ali nemogu to stalno raditi. Evo ukratko objasnjenog problema pa ako imate kakvo rješenje stvarno bi bio zahvalan. Inače imam 15 godina (uskoro 16) i nisam se dosada suočavao s nikakvim sličnim problemom.
Odgovori