U decembru 2012. godine imala sam prelom vrata butne kosti, urađena je operacija, ugrađena su tri titanijumska šrafa. Posle 18 meseci kost je savšeno srasla, a mene je i dalje bolelo kao i posle oprecije neprestano, uradila sam sve analize čak i magnetnu rezonancu gde se pokazalo da je kičma u savršenom stanju i da ne dolazi do nekroze kuka, oko šrafofa se nije najbolje videlo tkivo jer je bilo zatamljeno zbog metala. Pa sam se odlučila na operaciju vadjenja šrafova, koja je i urađena 12 jula 2014.god. sada je bol istog možda i jačeg inteziteta mesec dana posle operacije vađenja šrafova. Moj ortopet je rekao da ako su šrafovi pritiskali nerve da mora da prođe 6 nedelja do 2meseca da bi se oni potpuno regenerisali, ja to razumem, ali meni se bolovi ni malo ne umanjuju i dalje su istog inteziteta i vrlo jaki. Što se tiče hoda i pokretljivosti noge to je sasvim u redu, samo su bolovi problem.
Molim Vas ako možete da mi ogovorite na moj problem jer su bolovi više neiztrživi posle skoro 2 godine.
Bila sam kod skoro svi specijalista: ortopeda, neurologa,psihijatra, radiologa, fzijatra i niko ništa nije mogao da mi pronađe. Rođena sam 1975.godine uskoro punim 40 godina, a sve ovo mi prestavlja problem da odem drugi put na van telesnu oplotnju(ako je bitno obe operacije su urađene po opštom anestezijom).
Srdačan pozdrav, nadam se brzom odgovoru.
Neprestani bolovi u kuku
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 07, 2014 10:32 am