Distorzija zgloba kolena

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
aint
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 11:18 pm

Distorzija zgloba kolena

Post od aint »

Poštovani,
Pre par dana sam imao povredu kolena prilikom bacanja tereta. Koleno je iskočilo i samo se vratilo. Bol nije bio jak, samo onoliko da sam osetio da je koleno iskočilo, a i video sam. Otok se pojavio nakon 2-3 sata. Bio sam kod lekara i snimak je pokazao da nema loma, pa su mi samo fiksirali koleno zavojem. Od toga je prošlo 4-5 dana. Počeo sam polako da se krećem i mogu da savijam nogu napred i nazad do neke mere. Otok je još prisutan pa pretpostavljam da je zbog njega savijanje napred i nazad još uvek ograničeno do nekog ugla. Jedino ograničenje u pokretima koje me baš plaši je to što ne mogu da podignem ispruženu nogu u vazduh (cela pod 180°), zato što potkolenicu ne mogu nikako podići. Šta bi to moglo biti? Hvala Vam unapred.
Odgovori