PROBLM SA CIREVIM U PREDELU PREPONA, ZADNJICE I OKO TESTISA

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Boris_ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 17, 2014 5:41 pm

PROBLM SA CIREVIM U PREDELU PREPONA, ZADNJICE I OKO TESTISA

Post od Boris_ns »

Postovani!

U poslednjih par godina, imam probleme sa cirevima u predelu prepona i zadnjice a sada mi se pojavio u predelu prepona ali vise prema testisima. Ranije probleme sam resavao tako sto sam isao kod dokrora i on bi mi otvorio cir , ocistio, i na tom mestu se ne bi pojavljivao vise... Ovo je treci put da mi se pojavljuje, ali sada na malo nezgodnijem mestu, i brine me to sto je u na testisim.U pocetku je kao potkozna bubuljica, posle se povecava i pocinje da crveni, i boli na dodir. Higijenu redovno odrzavam, bavim se fizickim aktivnostima, imunoloski sistem mi je uredu. Interesuje me koliko je to opasno, da li postoje neke metode prevencije, i sto se tice ovog poslednjeg slucaja sto imam, da li postoji nacin da zaobidjem hirursko uklanjanje i oziljke i da se resim ovog problema???

Hvala unapred!
Odgovori