ACNE INTENSIVE FORMULA
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 03, 2009 3:33 pm
ACNE INTENSIVE FORMULA
Da li je neko koristio Acne intensive formulu,da li deluje ?? Ne mogu da se resim bubuljica po licu,muka mi je od njih !! HVALA 

acne intensive formula
Ne bih se složila sa tim da je ACNE INTENSIVE FORMULA bacanje para. Koristila sam dva meseca i sve bubuljice sam skinula, a bilo ih je puno. U reklami kazu da za 30 dana se sve resava, ali je meni trebalo ipak duplo vise vremena. U svakom slucaju sam za 2x 2500 dinara resila nesto sto me je mucilo godinama
Re: ACNE INTENSIVE FORMULA
Ja koristim formulu vec 3 nedelje i dosta se primecuje poboljsanje.Bubuljice ili potpuno nestaju ili se smanjuju .Pored toga bitno je i stalno umivanje lica kako bi skinuli masnocu s lica.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 17, 2013 12:32 am
Ne znam da li taj preparat deluje kod svih, ja ga nisam koristila, ali verujem da pomaze, posto kad sam imala problema sa bubuljicama isla sam kod jednog starog doktora od preko 80 godina, i covek mi kaze da postoji preko 400 vrsta akni i bubuljica, znaci da taj preparat verovatno kod nekih slucajeva deluje a kod nekih ne. Treba sve pokusati, ja sam se skoro 3-4 godine lecila, i minimum 500 evra potrosila na razne doktore i preparate.
Re:
Nije bacanje para, bar u mom slučaju.
Sve pohvale za Acne Intensive Formulu!
Acne are also treated through laser treatment at Laser hair removal Ludhiana. After treating acne with derma-roller, laser treatment is applied. After some laser treatments the acmes are disappeared from the face.
Acne are very harmful for face and beauty and these should be treated according to a dermatologist.