ACNE INTENSIVE FORMULA

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
jelena0501
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 03, 2009 3:33 pm

ACNE INTENSIVE FORMULA

Post od jelena0501 »

Da li je neko koristio Acne intensive formulu,da li deluje ?? Ne mogu da se resim bubuljica po licu,muka mi je od njih !! HVALA :D
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobo001 »

Ivana1984
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 4:33 pm

acne intensive formula

Post od Ivana1984 »

Ne bih se složila sa tim da je ACNE INTENSIVE FORMULA bacanje para. Koristila sam dva meseca i sve bubuljice sam skinula, a bilo ih je puno. U reklami kazu da za 30 dana se sve resava, ali je meni trebalo ipak duplo vise vremena. U svakom slucaju sam za 2x 2500 dinara resila nesto sto me je mucilo godinama
TIMOBOLL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 25, 2013 7:43 pm

Re: ACNE INTENSIVE FORMULA

Post od TIMOBOLL »

Ja koristim formulu vec 3 nedelje i dosta se primecuje poboljsanje.Bubuljice ili potpuno nestaju ili se smanjuju .Pored toga bitno je i stalno umivanje lica kako bi skinuli masnocu s lica.
Ljubav-Vera-Nada
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 17, 2013 12:32 am

Post od Ljubav-Vera-Nada »

Ne znam da li taj preparat deluje kod svih, ja ga nisam koristila, ali verujem da pomaze, posto kad sam imala problema sa bubuljicama isla sam kod jednog starog doktora od preko 80 godina, i covek mi kaze da postoji preko 400 vrsta akni i bubuljica, znaci da taj preparat verovatno kod nekih slucajeva deluje a kod nekih ne. Treba sve pokusati, ja sam se skoro 3-4 godine lecila, i minimum 500 evra potrosila na razne doktore i preparate.
oljababic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 21, 2011 8:07 am

Re:

Post od oljababic »

bobo001 napisao:Bacanje para...

Evo je tema:

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=23720
Nije bacanje para, bar u mom slučaju.
Sve pohvale za Acne Intensive Formulu!
Korisnikov avatar
kelly9876
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 11, 2014 3:41 pm
Kontakt:

Post od kelly9876 »

Acne are also treated through laser treatment at Laser hair removal Ludhiana. After treating acne with derma-roller, laser treatment is applied. After some laser treatments the acmes are disappeared from the face.
Korisnikov avatar
kelly9876
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 11, 2014 3:41 pm
Kontakt:

Post od kelly9876 »

Acne are very harmful for face and beauty and these should be treated according to a dermatologist.
Odgovori