mali penis

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

sexmen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 05, 2011 7:42 pm

Re: mali penis

Post od sexmen »

ja posto sam musliman trebam da se obrezem pa vise necu imati problema sa tim
sexmen
Novi član
Novi član

Post od sexmen »

ja posto sam musliman trebam da se obrezem pa necu imati problema sa tim neg samo sam htteo da pitam jel to nes opasno ,, i jos nes jel normalno imati sexualne odnose sa 14 god
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

treba ih imati onda kada je covek psiholoski zreo za to, a to je razlicito od osobe do osobe...
sexmen
Novi član
Novi član

Post od sexmen »

opet ja vec nekoliko puta izbegavam seks zbog toga sto mi je 11 cm namerno zaboravljam kondom da kupim ali ipak jednom cu morati da imam seks ali mislim :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: da cu je razocarati :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry:
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

jos si mlad za to, i u tim godinama briga oko velicine je uobicajena stvar...cak i za odraslog imas dovoljno da sve radi kako treba, a pogotovo sto imas tek 14 godina i sto ima jos vremena da raste...ako budes znao da ga koristis neces je razocarati :wink: nemoj samo sebi da dozvolis da steknes kompleks, onoj pravoj velicina nece biti bitna! kako budes odrastao shvatices da velicina nije bitna kao sto sada mislis! :wink:
stt311
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 04, 2014 1:13 pm

Post od stt311 »

Tablete za povećanje penisa - http://xtrasize.com.hr
Odgovori