Ljudi treba mi pomoc, ne znam vise gde da je trazim. Ispricacu vam moju pricu pa ako neko moze da mi pomogne bio bih mu veoma zahvalan.
Pre 3 godine sam povredio desnu saku. Udario sam iz sve snage u zid. Zglobovi malog i domalog prsta su mi iskocili (metakarpalne kosti). Od panike nisam znao sta da radim pa sam levom rukom uhvatio i cimnuo, i vratio ih koliko toliko u leziste. Otisao sam u bolnicu u Zemun gde su mi slikali saku i rekli da nema preloma i da ce sve biti ok, samo su mi stavili gips. Isao sam redovno na kontrole, sve papire cuvam. Svi su mi govorili da je ok i da je potrebno vremena da se saka oporavi od traume. Posle 50 dana sam skinuo gips, i isao na fizikalne terapije. Saka mi se sto se tice pokretljivosti skor oporavila, ali sam primetio da me saka na dodir veoma boli. Kako je vreme prolazilo, i naravno mojim vezbanjem sam je ojacao, ali mi je ostalo to da kad god nekom sada pruzim ruku da se pozdravim zaboli me izmedju malog i domalog prsta, nije bitno koje je jacine stisak. Opet kako vreme prolazi na mestu metakarpalnih kostiju mi se stvorila kao neka izbocina. Isao sam ali bukvalno kod svakog zivog ortopeda da pogleda. Radili su mi opet snimke, ultrazvuk, kod neurohirurga sam isao, kod estetskih hirurga..niko nije nasao ni jedan kvaric na ruci. Opet vreme prolazi meni kao da su mali i domali prsti postali uvuceni i kraci od prstiju srednjeg i kaziprsta. Opet doktori, i opet nista. Sve bih nekako pregurao da do pre 10 dana nisam primetio da se budim a da mi saka utrne, znate onaj osecaj kao kada zaspite na ruci i nema pomeranja. To traje 15-ak minuta i ona se povrati, ali na mestu povrede i izbocine su mi posvetlele vene i koza je pocela da mi svetli, tacno se vidi granica na venama gde su tamnije a gde posvetlele. Nemojte mi zameriti ako se nisam strucno izrazavao, nisam ni doktor ni hirurg.Molim vas kao Boga, ako znate nekog ili nesto, recite mi i pomozite. Tri godine se lomatam i nigde nema pomoci, molim vas pomozite mi. Aleksandar.
Bokserski udarac
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato