Imam proturziju diska L5-S1 vec neko vreme. Išao sam na terapije strujom, magnetima, laserima, sveukupno oko 2 meseca, ali meni bude bolje tokom tih terapija i to znatno bolje, ali nekoliko dana po završetku opet se bol počinje javljati. Imam utisak da terapija nije baš urađena profesionalno i kako treba, a ja više nemam živaca da je nestručno ponavljam.
Zato bih zamolio svakoga ko ima iskustva sa dobrim fizijatrom ili fizikalnom terapijom u Novom Sadu, da mi preporuči iste.
Takođe, da li je neko imao iskustva sa sličim terapijama, njihovom efikasnošću i sa ponovnm vraćanjem bola odmah po završetku terapije?
Hvala unapred.
Preporucite fizijatra u Novom Sadu
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: Preporucite fizijatra u Novom Sadu
Баш ме занима како мисле физикалним терапијама да отклоне физичку деформацију. Можда би могао да се консултујеш са др Поповићем. Повремено долази у Нови Сад. Податке погледај на мом сајту w w w . a c a . r s под Линкови, Здравље, ЕПТА систем.
Ne mislim da će da otklone deformaciju, nego da mi pomognu da manje boli, i da vratim pokretljivost i normalan život koliko može. Smatram da sa 23 godine imam jos sasvim dovoljno vremena da se izborim i naučim da živim sa ovom povredom. Naročito pošto me pre terapija ni pola nije bolelo kao posle iste. Samim tim, čak i povratak na stanje pre bio bi napredak.
Drugo, stvarno mi nije jasno zašto mi preporučujes dermatologa...
Drugo, stvarno mi nije jasno zašto mi preporučujes dermatologa...
Др Поповић није дерматолог него његова ћерка. Прочитај мало боље шта пише. 

Onda verovatno misliš na dr Branislav Popovića, tu piše da je lekar opšte prakse, što opet baš nije to što meni treba. Ali ne znam da li pričaš iz nekog sopstvenog iskustva...?
Знам човека, зато ти све и пишем. Дијагностику врши ЕПТА системом и ирисдијагностиком. Терапију ради ЕПТА системом и звучном терапијом. Намешта кичму и ко зна шта још. Човек је фаца и велики стручњак. Жао ми је што је матор и вероватно ће ускоро у пензију.
Pozdrav svima!
S obzirom da imam slican problem, molio bih sve koji mogu da mi preporuce nekog dobrog fizijatra u Novom Sadu.
S obzirom da imam slican problem, molio bih sve koji mogu da mi preporuce nekog dobrog fizijatra u Novom Sadu.
Nije valjda da niko ne znadarkoK napisao:Pozdrav svima!

Ja sam isao kod doktorke Valerije Klem, ona je stvarno jedan od boljih fizijatara u Novom Sadu sa bas dosta iskustva... ordinacija se zove Artos... poslacu ti broj privatno.