Preporucite fizijatra u Novom Sadu

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
masterbl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 01, 2013 5:57 pm

Preporucite fizijatra u Novom Sadu

Post od masterbl »

Imam proturziju diska L5-S1 vec neko vreme. Išao sam na terapije strujom, magnetima, laserima, sveukupno oko 2 meseca, ali meni bude bolje tokom tih terapija i to znatno bolje, ali nekoliko dana po završetku opet se bol počinje javljati. Imam utisak da terapija nije baš urađena profesionalno i kako treba, a ja više nemam živaca da je nestručno ponavljam.
Zato bih zamolio svakoga ko ima iskustva sa dobrim fizijatrom ili fizikalnom terapijom u Novom Sadu, da mi preporuči iste.
Takođe, da li je neko imao iskustva sa sličim terapijama, njihovom efikasnošću i sa ponovnm vraćanjem bola odmah po završetku terapije?
Hvala unapred.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Preporucite fizijatra u Novom Sadu

Post od aa_aca »

Баш ме занима како мисле физикалним терапијама да отклоне физичку деформацију. Можда би могао да се консултујеш са др Поповићем. Повремено долази у Нови Сад. Податке погледај на мом сајту w w w . a c a . r s под Линкови, Здравље, ЕПТА систем.
masterbl
Novi član
Novi član

Post od masterbl »

Ne mislim da će da otklone deformaciju, nego da mi pomognu da manje boli, i da vratim pokretljivost i normalan život koliko može. Smatram da sa 23 godine imam jos sasvim dovoljno vremena da se izborim i naučim da živim sa ovom povredom. Naročito pošto me pre terapija ni pola nije bolelo kao posle iste. Samim tim, čak i povratak na stanje pre bio bi napredak.
Drugo, stvarno mi nije jasno zašto mi preporučujes dermatologa...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Др Поповић није дерматолог него његова ћерка. Прочитај мало боље шта пише. :D
masterbl
Novi član
Novi član

Post od masterbl »

Onda verovatno misliš na dr Branislav Popovića, tu piše da je lekar opšte prakse, što opet baš nije to što meni treba. Ali ne znam da li pričaš iz nekog sopstvenog iskustva...?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Знам човека, зато ти све и пишем. Дијагностику врши ЕПТА системом и ирисдијагностиком. Терапију ради ЕПТА системом и звучном терапијом. Намешта кичму и ко зна шта још. Човек је фаца и велики стручњак. Жао ми је што је матор и вероватно ће ускоро у пензију.
ducamaric
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 06, 2013 6:55 pm

Post od ducamaric »

Poštovana

milsim da bi za Vas nabolje bilo da potražite informacije na

www.ortopedijamd.rs
darkoK
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 29, 2014 5:23 pm

Post od darkoK »

Pozdrav svima!

S obzirom da imam slican problem, molio bih sve koji mogu da mi preporuce nekog dobrog fizijatra u Novom Sadu.
darkoK
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 29, 2014 5:23 pm

Post od darkoK »

darkoK napisao:Pozdrav svima!

S obzirom da imam slican problem, molio bih sve koji mogu da mi preporuce nekog dobrog fizijatra u Novom Sadu.
Nije valjda da niko ne zna :( Ako ne zelite da reklamirate nekog mozete mi poslati i privatnu poruku..
ralemrav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 16, 2011 5:07 pm

Post od ralemrav »

Ja sam isao kod doktorke Valerije Klem, ona je stvarno jedan od boljih fizijatara u Novom Sadu sa bas dosta iskustva... ordinacija se zove Artos... poslacu ti broj privatno.
Odgovori