Svrab i crveni plikovi posle shishanja

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Stefan940
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 12, 2014 3:28 pm

Svrab i crveni plikovi posle shishanja

Post od Stefan940 »

Pozdrav,prosle godine sam otisao na sisanje i vratio se kuci.Tokom kupanja sam u donjem delu stomaka video malo crvenilo,sa plikovima vrlo malim.Tokom noci,poceo sam se jako cesati po glavi.Kad sam ustao ujutru,po celom telu sam imao jako velike crvene plikove koji su jako svrbeli.Otisao sam u dom zdravlja i tu sam odbio inekciju (jer se plasim) pa su mi dali neku kremu da mazem i neke tablete koliko se secam.Proslo je.Posle dva tri dana nakon sto sam prestao mazati jer su se plikovi i svrab povukli,opet sam na kratko dobio crvene plikove i manji svrab tokom nekog malog rada u dvoristu kod kuce,bilo je leto.I evo,posle niz sisanja,danas sam otisao da se osisam,i kad sam dosao kuci primetio sam opet kako mi se pojavljuju plikovi i mali svrab po celom telu tj oko ruku stomak grudi i blizu pupka.Jel ima neko neku ideju sta bi to moglo biti,zbog cega je ta reakcija?Mislim,sisao sam je mnogo puta pre i posle prvog puta nakon sto se ovo desilo,i nista.I opet danas eto posle godinu dana.Ako ima neko odgovor ili misljenje,nek odgovori.Nadam se brzom i strucnijem odgovoru.Hvala
Odgovori