Pozdrav imam malu dilemu pa mi treba vaše mišljenje.
Zbog otežanog povlačenja kožice skoro sam uradio odstranjivanje frenoloma pre nekih 10ak dana, ali čini mi se da to nije urodilo plodom.
I dalje otežano u erekciji povlačim kožicu do kraja. Da li je potrebno da prođe neko vreme?
Kada povučem kožicu napravi se kao neki prsten oko glavića.
I stalno sam čini mi se dosta suv dole.
Imam 26god i ranije nisam imao taj problem mogao sam do kraja da povučem lagano i da vratim, sada moram da se malo pomučim da ručno vratim kožicu.
Ima iu par slika ako pomaže.
Hvala unapred!
http://www.dodaj.rs/f/3B/tA/3Qyvwzjy/im ... 185935.jpg
http://www.dodaj.rs/f/a/sR/1OSO2OHU/img ... 190139.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1H/b2/15A8wVj/img ... 190148.jpg
Da li je potrebno obrezivanje?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2014 7:13 pm
Re: Da li je potrebno obrezivanje?
Čudi me da su prvo radili uklanjanje frenuluma kada je očigledno da ti je sužena kožica.
Jel si proveravao šećer?
Obrezivanje je potrebno ako ne uspeš problem da rešiš konzervativnim tretmanom sa kojim treba prvo da probaš (steroidne kreme i vežbice rastezanja), rećiće ti doktor detalje šta i kako.
Jel si proveravao šećer?
Obrezivanje je potrebno ako ne uspeš problem da rešiš konzervativnim tretmanom sa kojim treba prvo da probaš (steroidne kreme i vežbice rastezanja), rećiće ti doktor detalje šta i kako.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2014 7:13 pm
Nisam proveravao šećer
Bas je tako bilo i kod mene.Prsten koji je kozicu u erekciji zaglavljivao iza glavica.
Mogla se vratiti nazad uz malo sile.Nekoliko puta sam je ostavljao da stoji iza ali je kozica posle par sati pocela da se puni krvlju i naduvava-pocetak parafimoze.
To je relativna fimoza.Ja sa kremama nisam probao .Mogao sam i dalje ovako da guram ali sam otisao kod urologa.Shvatio sam da imam problem i da cekanje ne vodi nicemu.Resenje je bilo potpuno obrezivanje.
Tada sa 24.posle oporavka osecao sam da sam skinuo teret koji sam nosio jos od detinjstva.Prvi put sam uspeo da prevucem sa 6.god.uz puno muke i vodjenja kod urologa koji nisu bili za obrezivanje toga se secam.Tada je to trebalo uraditi jer i posle puberteta i masturbacije ostao je prsten fimoze (phimotic ring).
Mogla se vratiti nazad uz malo sile.Nekoliko puta sam je ostavljao da stoji iza ali je kozica posle par sati pocela da se puni krvlju i naduvava-pocetak parafimoze.
To je relativna fimoza.Ja sa kremama nisam probao .Mogao sam i dalje ovako da guram ali sam otisao kod urologa.Shvatio sam da imam problem i da cekanje ne vodi nicemu.Resenje je bilo potpuno obrezivanje.
Tada sa 24.posle oporavka osecao sam da sam skinuo teret koji sam nosio jos od detinjstva.Prvi put sam uspeo da prevucem sa 6.god.uz puno muke i vodjenja kod urologa koji nisu bili za obrezivanje toga se secam.Tada je to trebalo uraditi jer i posle puberteta i masturbacije ostao je prsten fimoze (phimotic ring).
Operisao sam fimozu
pa me zanima samo jedno pitanje
Posle kojeg vremena cu moci Masturbirati?