Evo mog iskustva, mozda ce nekome znaciti
Na Nafazolu sam od 1997 godine, punih 15 godina, svaki dan. Ponekad je to flasica dnevno, nekad jedna u 2 dana, po mom proracunu sam do sad dala oko 3 hiljade evra samo na kapi. Skup sport sam izabrala

Za svo to vreme sam x puta pokusala da prestanem i ni jedan put nisam uspela. Ako sam prehladjena onda ih tocim bez reda, nekad i dve flasice dnevno. Decu sam rodila sa flasicom kapi u ruci. Uvek je prvo bilo kapi pa sve ostalo. Da me ne znaju u apoteci mislili bi da ih dilujem. Kada sam se odselila za inostranstvo prvo je bilo pronaci zamenu, moje radosti kad sam pronasla flasu od 100ml za 10 evra, pa ne znam da li je bilo srecnije osobe od mene. Obisla sve moguce ORL lekare i nista, kupovala sprejeve, tablete, cajeve..ma sta sve ne i nista, dok mi pre 2 dana nije puklo da ih ostavim. Onako iz cista mira i evo vec dva dana stavljam samo fizioloski, domaci, litar vode i kasicica soli.
Prva noc je bila tu i tamo. Ako legnem na desnu stranu ta nozdrva mi se zacementira, tako da sam se celu noc okretala ne bi li malo odspavala. Ujutru obe nozdrve odpusene kao da sam stavila kapi, ali mi nos bukvalno gori iznutra.
Druga noc isto, najlakse mi je da spavam na ledjima, tada su mi obe otpusene i jastuk u polu sedecem polozaju. Jutro bolje nego sa kapima, potpuno nos otpusen. Najbolje je napolju i dok hodam kao i vecini, tada disem najnormalnije.
I evo gledam punu flasicu Nafazola, razmisljam da li ritualno da je spalim ili da je ostavim, znam samo da moj nos nafazol vise videti nece.
Ispade ovo lakse i bolje nego sto sam se nadala, ali ajde, mozda bude i gore, u svakom slucaju cu pisati kako ide.
Pozdrav svima