Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
neznam odakle da pocnem....postovani doktori pomozite mi....pre dva meseca sam pala niz stepenice ,pad je bio gadan ali nisam nista polomila....udarila sam u ivicu stepenika delom ispod kolena pa ka stopalu....tu sam i ogrebotinu napravila i modricu i noga mi je otekla...isla je krv al je odmah stala...ja ocistila uvila i pobegla na posao...danima posle toga sam mazala neku mast i zavijala i posle 15 dana kad je noga rastekla shvatila sam da sam se posekla puno...da mi je rana duboka 3-4mm i koza razdvojena 5mm a duzina rane je najmanje 7cm...i jos sto je najgore to ne zarasta jos uvek iako stavljam bokvicu vec dve nedelje ....ne boli me ali oko rane je modro i svrbi kad hoce promena vremena hahah...ocajna sam....a nemogu doktoru jer se plasim.... .uskoro cu i na more a rana uzasno izgleda.sta da radim? sta da mazem? da li da maknem bokvicu i pustim da se uhvati korica? znaci vise nista ne znam.da napomenem imam problem sa venama slabe su i vidljive na nekim mestima i prosirene sto znaci da imam problem bas baaassss pomozi te mi.
Postovana, ako posle 2 meseca nije zarasla rana verovatno je uzrok vase prosirene vene i to sto stalno mazete raznim mastima tu ranu. Prvo da Vam kazem da ste imali puno srece da Vam se nije inficirala rana cim niste naveli da vam curi gnoj mazda mozda i postoji neka hronicna infekcija. Obavezno, ali obavezno se javite lekaru da vam pogleda ranu, nemojte se plasiti lekara vec se plasite od posledica te rane koja nije zarasla.