Imam bol u zadnjem delu kolena skoro 2 mjeseca.Mazao sam konjskim balzamom i gavez gelom,medjutim bol je sve manji i manji ali me nervira.Dosao sam do stadijuma kada se bol javlja sam u jednom ili dve pozicije mog kolena prije se javljao u vise pozicija,mislim da kreme pomazu,da razjasnim boli me ovaj dio http://* REKLAMA */images/luksacia%20patele.jpg (ne umijem strucno da objasnim ali ova tetiva zila misic ili ligament koji je savijen pod uglom od 90 sa spoljasnje strane) on me boli kada pruzam neki otpor tipa dizanje noge gore dolje, kada se oslonim na koleno itd...
Molim vas pomognite mi bol je sve manji i manji ali da li bi neko mogao da mi objasni o cemu se zapravo radi i sta bi mi bilo najpametnije da uradim(da mirujem,radim vjezbe,mazem nekom kremom,gelom,mascu,da istezem taj dio) i kada ce bol potpuno nestati.Nadam se da cete mi izaci u susret.Unaprijed hvala.Inace imam 17god i bavim se judom.
Bol u zadnjem delu kolena!
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 24, 2014 9:23 am
-
- Novi član
Re: Bol u zadnjem delu kolena!
Da napomenem da se bol javlja u vidu zatezanja nekog...Ae pisiteGatherovic napisao:Imam bol u zadnjem delu kolena skoro 2 mjeseca.Mazao sam konjskim balzamom i gavez gelom,medjutim bol je sve manji i manji ali me nervira.Dosao sam do stadijuma kada se bol javlja sam u jednom ili dve pozicije mog kolena prije se javljao u vise pozicija,mislim da kreme pomazu,da razjasnim boli me ovaj dio http://* REKLAMA */images/luksacia%20patele.jpg (ne umijem strucno da objasnim ali ova tetiva zila misic ili ligament koji je savijen pod uglom od 90 sa spoljasnje strane) on me boli kada pruzam neki otpor tipa dizanje noge gore dolje, kada se oslonim na koleno itd...
Molim vas pomognite mi bol je sve manji i manji ali da li bi neko mogao da mi objasni o cemu se zapravo radi i sta bi mi bilo najpametnije da uradim(da mirujem,radim vjezbe,mazem nekom kremom,gelom,mascu,da istezem taj dio) i kada ce bol potpuno nestati.Nadam se da cete mi izaci u susret.Unaprijed hvala.Inace imam 17god i bavim se judom.
-
- Novi član
Re: Bol u zadnjem delu kolena!
Bilo bi jako lepo da mi neko odgovori vise.Gatherovic napisao:Imam bol u zadnjem delu kolena skoro 2 mjeseca.Mazao sam konjskim balzamom i gavez gelom,medjutim bol je sve manji i manji ali me nervira.Dosao sam do stadijuma kada se bol javlja sam u jednom ili dve pozicije mog kolena prije se javljao u vise pozicija,mislim da kreme pomazu,da razjasnim boli me ovaj dio http://* REKLAMA */images/luksacia%20patele.jpg (ne umijem strucno da objasnim ali ova tetiva zila misic ili ligament koji je savijen pod uglom od 90 sa spoljasnje strane) on me boli kada pruzam neki otpor tipa dizanje noge gore dolje, kada se oslonim na koleno itd...