Operacija zadnjih ukrštenih ligamenata

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
JEZ01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 04, 2009 12:17 pm

Operacija zadnjih ukrštenih ligamenata

Post od JEZ01 »

Da li neko ima iskustva sa operacijom zadnjih ukrštenih ligamenata?

Nakon povrede u saobraćajnom udesu pukli su mi zadnji ukrsteni ligamenti i oštećen mi je meniskus. Koleno mi je jako nestabilno i čeka me operacija.

Interesuje me da li ste čuli za nekog doktora ili neku osobu koja je operisala zadnje ligamente?

Samo da napomenem dr Milankov ne radi operaciju zadnjih ukrštenih.

Svaka preporuka je dobrodošla.

Otvorene opcije su i za inostranstvo...

Hvala unapred!
putnik kroz vreme
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 03, 2014 4:21 pm

Re: Operacija zadnjih ukrštenih ligamenata

Post od putnik kroz vreme »

Koleno u užem slislu radi doc dr M. Kadija u Kliničkom centru, a imaš i u Ortopedskoj klinici ,,Banjica" sjajne ortopede kojima je uža specijalnost koleno...
marre86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 06, 2013 4:02 pm

Re: Operacija zadnjih ukrštenih ligamenata

Post od marre86 »

pozdrav. nazalost imam isti problem, ustvari i gori, pokidani su mi i prednji i zadnji ukrsteni ligamenti, sto je posledica saobracajnog udesa. svaka preporuka je dobrodosla. JEZO1 da li ste dosli do nekih informacija i do nekog doktora koji to radi, u srbiji ili inostranstvu? unapred zahvalan na odgovoru.
Odgovori