Pre operacije fimoze ,molim sve koji imaju iskustva pisite !

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
pou
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:48 pm

Pre operacije fimoze ,molim sve koji imaju iskustva pisite !

Post od pou »

E ovako trebam da uradim cirkumciziju u lokalnoj anesteziji ,pa imam pitanja par ,dali je bolna ta lokalna anestezija koju daju ? Posto bih ja trebao nakon cirkumcizije za jedno 7 dana da idem na maturu svoju dali je to normalno mislim dali mogu posle 7 dana necu imati krvarenja i to mocicu da normalno plesem i to jel da samo da ga malo stisnem sa necim da mi se mnogo ne pomera? I posle kolko najranije mogu da imam seksualne odnos u to uracunavam i mastubracije i to od strane zenskog pola?
PISITE MOLIM VAS HITNO MI JE LJUDI !!!
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Pre operacije fimoze ,molim sve koji imaju iskustva pisite !

Post od Dejanbg »

Ma nije strašan lokal i kratko traje.

Ako sve uredno protiče u principu će za 7 dana rana dosta lepo dobrim delom zarasti, neće biti rizika od krvarenja i težih komplikacija (npr neki konce skinu za 10 dana), ali ipak mislim da bi bilo dobro da operaciju pomeriš ako možeš. Neće se verovatno dogoditi ništa strašno, al glavić će biti osetljiv (pogotovo ako operišeš zbog fimoze), pa će biti malo neprijatno, i generalno će sve još biti iziritirano i pod otokom. Pogotovo što je matura, skakanje, igranje, opijanje itd... :)

Što se tiče odnosa neki minimum je 20 dana, al često to bude 4 i više nedelja, znaćeš već sam kako bude teka oporavak.
pou
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:48 pm

Post od pou »

Hvala ti prvo sto si se odazvao ma temu ,znaci mi to!
Pa gledaj ja nemam osetljivost na glavic ,zato sto sam pre bio radio frenulotmiju i prilicno dugo mi je bio otkriven glavic ,pa sam se prosto navikao . A problem je sto doktor posle ide na njegov raspust sta vec i nece raditi celo leto a ja bih to pre da odradim tako da samo mi je bitno da nema krvarenja ovako cu ja niega da zavijem samo sto bolje da ne bude bolova ,uske bokserice i to je to ovaj mali bol cu istrpeti .. a to povodom lokalne anestezije ,gde se daje i koliko boli . I dali boli vadjenje konaca ,posto znam kad su mi skidali koncr zbog frenulotomije ono je neopisiv bol konci ti u glavicu sta da kazem boli ne pitaj...
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Konce možda stavi i one koji sami ispadnu, tako da sa možda neće ni vaditi, a i vađenje nije ništa posebno.. Anestezija se uglavnom daje u koren penisa pa u krug, nije to ništa ništa strašno, malo pecne al onda već krene da deluje anestetik i to je to
Odgovori