Kozica Penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
respect93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2014 5:21 pm

Kozica Penisa

Post od respect93 »

Pozdrav forumasi.Mislim da imam neki problem sa kozicom penisa,tacnije kada je u opustenom stanju mogu skroz da je povucem bez problema,a cim krene malo u erekciju odmah mi se kozica koja je povucena zateze ali kad se "digne" skroz onda mi to zatezanje postane mnogo slabije.Kada mi je u erekciji mogu da povucem kozicu-ali ne kao kada je opusten.Ne znam da li je dozvoljeno da se postavi slika pa je necu sad staviti-ako je dozvoljeno recite mi.Kada sam npr u kadi i povucem kozicu pre erekcije isto dodje do kraja i ceo glavic je lepo napolju,ali kad dolazi erekcija kozica se malo povuce unapred nekih 1-2cm i tako ostane ali me ne pecka nista.Masturbacija je normalna ( svakodnevna xD ) ali kada je kozica povucena teze svrsavam.Inace imao sam seksualne odnose i devojka mi je poludela jer mi je trebalo po 1h da svrsim( uglavnom mi se kozica sama navuce preko glavice) pa dok je vratim itd,Kada trebam sam da navucem kozicu preko glavica pre sam imao problem jer mi je jednom kozica ostala iza glavonje-pa sva pocrvenela ali sam uspeo da je vratim preko njega.Posle toga mi se to nije desavalo-vracanje kozice je normalno ali posle toga imam kao neki neugodan osecaj koji traje par minuta. uglavnom mislim da postoji problem ali nzm koliko je ozbiljno.Da li postoji neka vezba za taj problem,ja mislim da je rupica kozica uska(nzm kako se strucno zove) pa mi ona pravi problem-nesto sam mesecima radio,jer sam negde procitao da npr ako stavim oba kaziprsta u taj razmak kozice koji se navlaci onda je stvar dobra(ja sam tada-pre 2-3god jedva stavio jedan kaziprst) a sada kada je u erekciji uspem da rasteglim kozicu sa 2 kaziprsta-malo pecka ali mislim da je potrebno to da radim jos n eko vreme..Ajde posavetujte me sta da radim :)
Odgovori