Crvenilo na penisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
padaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2014 11:01 pm

Crvenilo na penisu

Post od padaaaa »

Pozdrav, imam 16godina. Pregledao sam slicne teme, ali nema identicnog slucaja.

Pre 10-ak dana sam poceo, a ubrzo i prestao, sa uzimanjem antibiotika, i od tada se javilo crvenilo na delovima glavica, i bubuljica na kozi penisa. Nakon sto sam video da je bilo slicnih slucajeva, odlucio sam da zaboravim na to nekoliko dana i to je nestalo. Bubuljica se dosta smanjila, i cini mi se da se svakog dana sve vise i vise smanjuje. Crvenilo na glavicu je pre par dana nestalo, ali je crvenilo na kozici koja prelazi preko glavica bilo mnogo vece nego u odnosu na prethodnih par dana. Javlja se mali bol, tacnije peckanje, na dodir te kozice, a koza glavica se tokom erekcije na trenutke ''smezura'', i na njemu se i van erekcije nalazi nekoliko sitnih rupica koje su mozda i uobicajene.
Ne posvecujem bas previse vremena higijeni, ali mislim da nemam problema po tom pitanju. Nisam imao odnos, ranije cesca masturbacija ali u zadnje dve nedelje ne vise od 3, 4 puta. Posle brijanja nastane neki svrab, ali ovo je prvi put da mi se tako nesto desi pa pretpostavlam da je do antibiotika..
Pre nekog vremena sam naleteo na jedan clanak o kanceru penisa, gde je kao jedan od simptoma navedeno crvenilo na penisu, pa me je najvise zbog toga uhvatila panika.

Sta mislite da bi to moglo biti, da li da obratim paznju na to ili moze proci samo od sebe? Nije bas prijatno govoriti o ovakvim stvarima, ali nista ne treba prepustati slucaju.
Unapred hvala na odgovoru :)
Odgovori