Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
e ovako za početak bez ikakvog ismijavanja, zajebavanja ili bilo čega jer me stvarno muči ovaj problem
imam 15 godina i otkako znam za sebe boli me glavić na dodir..prije je znao bolit dosta jako ali sad sa 15god već malo slabije ali i dalje dosta jako da me boli kad dodirnem..tražio sam na internetu i vidim da dosta momaka ima taj problem pa me zanima kako se to može riješiti
Nikako, vremenom će postati manje osetljiv na dodir, izlaži glavić slobodno spoljašnjoj sredini kada možeš, znači prevuci kožu preko glavića i ostavi tako svaki dan po sat-dva kad si kući...
Pozdrav, imam 14 godina i od juče me čudno boli na obodu glavića i to samo na dodir. Na izgled se ništa nije promenilo, tj. nemam nikakve bubuljice ili nešto slično. Uopšte me ne boli kad ga ne diram. Pozdrav
MarkoKg9 napisao:Nikako, vremenom će postati manje osetljiv na dodir, izlaži glavić slobodno spoljašnjoj sredini kada možeš, znači prevuci kožu preko glavića i ostavi tako svaki dan po sat-dva kad si kući...
hvala puno na savjetu..osjetljivost se znatno smanjila čak ga mogu slobodno dodirivati a da me ne boli..puno hvala
Znači opet ću i ovde reći . Postoje neke metode da uzmeš kporivu i da se šibaš . Ipak ja ne bih ovo primenjivao . Ali ako želiš sexulani odnos , dečko kupi kondom i bez da zavrneš kožicu ga stavi . Ovaj problem je u tome što to prolazi vremenom , ali načekaćeš se jedno 5 , 6 godina pa i više .