Problemi s penisom (valjda)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Problemi s penisom (valjda)

Post od MarkoKg9 »

Eto, vidiš da nije bilo strašno :)

Još manje strašno će biti kad odeš kod urologa, veruj mi :)

Javi šta ti je rekao urolog tačno kad odeš..

Pozdrav.
Zlockec
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 03, 2012 10:01 pm

Post od Zlockec »

Prije nego,me stara naruci kod urologa,pitala je na nekom 4umu,doktore sta bi to moglo bit,odgovorio je "relativna fimoza" moguce,da cu morat na operaciju,nista u to ja ne vjerujem,dok urologa ne posjetim,a kad ga obavim,sve ti javim.

Lijep pozdrav.
Caky3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 10, 2013 8:25 pm

Post od Caky3 »

Mene zanima kolika bi duzina frenuluma trebala da bude?
I da li bi mogao neko da mi pojasni pricu u vezi povlacenje kozice, nesto sam kao mali slusao te price da treba obicno iz preventive da povlacim "kozicu" ali nisam to radio jer sam se ujedno i bojao, mada pre neki dan sam primetio da na kraju (ne znam kako drugacije da se izrazim) glavica kao zarasla koza uz uz glavic, i dalje ne mogu da povucem ... Zanima me da li je problem to i da li treba da se posavetujem sa lekarima, mada to ne bi voleo jer ne volim da idem kod lekara a kamoli da mi on pregleda penis... :)
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Post od Djoko »

Caky3 napisao:Mene zanima kolika bi duzina frenuluma trebala da bude?
I da li bi mogao neko da mi pojasni pricu u vezi povlacenje kozice, nesto sam kao mali slusao te price da treba obicno iz preventive da povlacim "kozicu" ali nisam to radio jer sam se ujedno i bojao, mada pre neki dan sam primetio da na kraju (ne znam kako drugacije da se izrazim) glavica kao zarasla koza uz uz glavic, i dalje ne mogu da povucem ... Zanima me da li je problem to i da li treba da se posavetujem sa lekarima, mada to ne bi voleo jer ne volim da idem kod lekara a kamoli da mi on pregleda penis... :)
To se inace zove fimoza, ako nemozes da zavrnes ama bas nikako onda jedino pomaze operacija, obrezivanje. Ja sam operisao pre 2 meseca, nista strasno samo otok zajebava jos uvek pomalo ali proci ce i to vremenom.. Odes kod doktor opste prakse kazes da ti ispise uput za Urologa i odes na pregled pa vidi sta ce ti reci.
Viktor00
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 23, 2014 2:16 pm

Post od Viktor00 »

Cao svima...
Imam 13god
Naravno jos nisam imao sexualne odnose..
U zadnjih nedelju dana dobio sam neke crvene tackice po po penisu i malo njih po kozici....a i u zadnjih 2 dana sam primetio da se na par tih crvenih tackica nalazi nesto belo....
Ne znam kako da opisem tah osecaj....ali malo pecka ali nisam siguran da li svrbi...
e sad..ja sam citao po drugim forumima da su ljudi stavljali canesten i da im je proslo..
Samo mi recite da li i ja to da uzmem i kako da stavim....
Direktno na Glavic ili.....?? (izvinjavan se ne znam te strucne nazive)
A i nzm da li da se obratim lekaru....
Molim vas pomozite!
EEK
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 04, 2014 10:26 pm

Post od EEK »

Slušaj,baš sam dosta informisan oko ovih problema . Ako želiš da se izlečiš , jedini ti je lek da ideš na obrezivanje . U treznom stanju će te obrezati , crknućeš od bola koji će trajati oko 3 meseca neprekidno . Ako želiš da sprečiš tokom sexa , onda dečko kupi kondom , bez da odvrćeš kožicu navuči ga . I eto tvoj problem je rešen .
Odgovori