braco sestre pomoziteee

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
zeksss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 19, 2013 3:48 pm

braco sestre pomoziteee

Post od zeksss »

Pozzz svim forumasima. Ovako moji problemi pocinju od prilike pre 6 meseci kada sam se ukocio u donjem delu ledja prilikom dizanja nekog tereta pao kao pokosen sa jakim bolovima I takl nedelju dana dok nisam nekako stao na noge e sad to je vremenom polako prolazilo I postalo je podnosljivo sa tim sto se javilo povremeno trnjenje desne noge. Medjutim pre nekih 3 meseca su se javili problemi u ratnom delu kicme pokreti su ograniceni I bolovi idu od vrata ka ramenima lopaticama I trnjenje desne ruke vise mali prst. Bolovi su od prilike kao zarenje I osecaj kao da mi neko sedi na vratu. Bol I malaksalost misica ruke nesto kao da povremeno gubim snagu takodje povremeno imam glavobolje u predelu potiljka I osecaj nemoci koja traje od prilike najvise sat vr. Poceo sam da koristim anelgetike koji mi pomazu cim popijem lek kao da sam se rodio. Molio bih sve koji mozda imaju slicne simptome ili mozda predpostavljaju sta je uzrok ovome da napisu svoja iskustva. Imam 34 god nisam nesto fizicki aktivan. Plasim se da nije neki tumor mozda.
zeksss
Novi član
Novi član

Re: braco sestre pomoziteee

Post od zeksss »

zeksss napisao:Pozzz svim forumasima. Ovako moji problemi pocinju od prilike pre 6 meseci kada sam se ukocio u donjem delu ledja prilikom dizanja nekog tereta pao kao pokosen sa jakim bolovima I takl nedelju dana dok nisam nekako stao na noge e sad to je vremenom polako prolazilo I postalo je podnosljivo sa tim sto se javilo povremeno trnjenje desne noge. Medjutim pre nekih 3 meseca su se javili problemi u ratnom delu kicme pokreti su ograniceni I bolovi idu od vrata ka ramenima lopaticama I trnjenje desne ruke vise mali prst. Bolovi su od prilike kao zarenje I osecaj kao da mi neko sedi na vratu. Bol I malaksalost misica ruke nesto kao da povremeno gubim snagu takodje povremeno imam glavobolje u predelu potiljka I osecaj nemoci koja traje od prilike najvise sat vr. Poceo sam da koristim anelgetike koji mi pomazu cim popijem lek kao da sam se rodio. Molio bih sve koji mozda imaju slicne simptome ili mozda predpostavljaju sta je uzrok ovome da napisu svoja iskustva. Imam 34 god nisam nesto fizicki aktivan. Plasim se da nije neki tumor mozda.
ja se izvinjavam administratoru pisao sam preko telefona i neznam kako je ucitao triputa ovaj post umesto jednom a neznam kako da obrisem ostala dva pa bih zamolio adm da ih obrisu i da ostave samo ovu jednu temu hvala
zrezac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 12, 2013 2:23 pm

Post od zrezac »

Prvo sto ti mogu reci,to je da se ne bojis,tumor nije a drugo sa svim tim sto si opisao
ja zivim vec 20 godina.
Da bi ti znao pravu dijagnozu tvojih problema,moras se obratiti svom lekaru i traziti
da uradis magnetnu rezonancu.
Kada dobijes dijagnozu ici ces na fizikalnu terapiju i piti lekove i bice sve ok.
pozzzz
zeksss
Novi član
Novi član

Post od zeksss »

zrezac napisao:Prvo sto ti mogu reci,to je da se ne bojis,tumor nije a drugo sa svim tim sto si opisao
ja zivim vec 20 godina.
Da bi ti znao pravu dijagnozu tvojih problema,moras se obratiti svom lekaru i traziti
da uradis magnetnu rezonancu.
Kada dobijes dijagnozu ici ces na fizikalnu terapiju i piti lekove i bice sve ok.
pozzzz
hvala ti puno na odgovoru... u zivotu sam imao razne vrste bolova tipa glavobolja ovo ono ali nikada do sada malaksalost i bol u misicima taj osecaj slabosti i nemoci ja sam po prirodi pomalo anksiozan pa sve sto me zaboli odmah pomislim na najgore i tras depresija, primetio sam i to da kada povremeno koristim lekove protiv stresa na prirodnoj bazi da se simptomi povlace valjda se opuste ti misici sta li je takodje tusiranje dosta pomaze... a sve je pocelo od tog kocenja u dodnjem delu ledja tj 100%diskushernija ali m,e je bunilo to sto su problemi poceli sa vratom ramenima i misicama ruku... valjda je sve to povezano jedno sdrugim u svakom slucaju ti jos jednom zahvaljujem na odgovoru, pozzzz
Odgovori