Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Ne znam tacno. Recimo 2 godine kako sam primetio, ali je pocelo da se siri. Bio sam kod dermavenologa kada sam isao zbog balanitisa imao sam gljivicu kandidu u malom broju i doktorka mi je rekla da je to vena. Ovako mi ne smeta, ali kada mi je penis u erekciji bas se naduje taj plih. Pre 3 godine sam se testirao na sve polno prenosive bolesti i bio sam negativan, od tada uvek koristim kondom i vodim racuna sa kim imam seksualne odnose.
Ako nisi bio kod urologa idi, možda postoji neko hirurško rešenje, možda može to da se ukloni, šta je da je.
A meni ne izgleda ko vena. Vene nisu providne, to je neka cista ili nešto slično.
Možda ako možeš da slikaš tako da se vidi celo to ispupčenje, gde počinje i kako izgleda iz drugog ugla.
Da, jeste mnogo manje, dešava se čak i da se ne vidi uopšte i onda kad počnem da masturbiram, pojavi se. Probaću da slikam ponovo. Nadam se da će biti bolja slika.
Kada sam bio kod dermavenologa bilo je stanje slično poslednjoj slici i oni su mi rekli da je vena. Probao sam da guglam ali baš ništa ne mogu da nađem.