braco sestre pomoziteee

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
zeksss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 19, 2013 3:48 pm

braco sestre pomoziteee

Post od zeksss »

Pozzz svim forumasima. Ovako moji problemi pocinju od prilike pre 6 meseci kada sam se ukocio u donjem delu ledja prilikom dizanja nekog tereta pao kao pokosen sa jakim bolovima I takl nedelju dana dok nisam nekako stao na noge e sad to je vremenom polako prolazilo I postalo je podnosljivo sa tim sto se javilo povremeno trnjenje desne noge. Medjutim pre nekih 3 meseca su se javili problemi u ratnom delu kicme pokreti su ograniceni I bolovi idu od vrata ka ramenima lopaticama I trnjenje desne ruke vise mali prst. Bolovi su od prilike kao zarenje I osecaj kao da mi neko sedi na vratu. Bol I malaksalost misica ruke nesto kao da povremeno gubim snagu takodje povremeno imam glavobolje u predelu potiljka I osecaj nemoci koja traje od prilike najvise sat vr. Poceo sam da koristim anelgetike koji mi pomazu cim popijem lek kao da sam se rodio. Molio bih sve koji mozda imaju slicne simptome ili mozda predpostavljaju sta je uzrok ovome da napisu svoja iskustva. Imam 34 god nisam nesto fizicki aktivan. Plasim se da nije neki tumor mozda.
Odgovori