Kozica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Milosss111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 08, 2014 11:25 pm

Kozica

Post od Milosss111 »

Može pomoc ili savet..Kad mi se digne i kad navucem kozicu malo me boli sa gornje strane penisa,tamo gde je kozica(inače nije mi još spuštena do kraja).Šta da radim,kako da kozicu onako pravilno navucem da mi stoji?Jel su potrebne vežbe ili moram kod lekara(imam 16 god)
Cado123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 16, 2014 3:35 am

Re: Kozica

Post od Cado123 »

E ovako 17 mi je godina i svaki put kad navlacim kozicu ona se prevrne na spoljasnju stranu al je i prevucem preko glavica.Da li treba neka intervencija ili sta vec?!
Hvala unapred na odgovoru.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

u vasim godinama kozica vec treba potpuno lako da se svlaci sa glavica, tj. da glavic moze skroz da se otkrije kad povucete kozicu u erekciji...ako to ne ide lako ili ako ne moze da se svuce do kraja, najbolje je da se javite na pregled da se vidi kakva je tacno situacija...nekad se to moze srediti vezbom, a nekad je potrebna intervencija...ali u svakom slucaju treba se resiti, sto pre to bolje...
Milosss111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 08, 2014 11:25 pm

Post od Milosss111 »

Treba li možda slika?
Odgovori