Creni pecati na potiljku i vratu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Davids8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 22, 2014 11:34 am

Creni pecati na potiljku i vratu

Post od Davids8 »

Pozdrav svima !

E ovako moj problem potice jos pre 10 godina mozda i vise, ja inace imam 30 godina. Pojavili su mi se crveni pecati u kosi na potiljku (uvek na potiljku na istom mestu) koji su manje vise non-stop prisutni, i na vrucini i kada je hladno dakle u svim mogucim situacijama. Isao sam kod doktora kada sam prvi put primetio, medjutim on u tom trenutku tu nista nije primetio i poslao me je kuci. I evo sada prvi put od tada ponovo pokrecem to pitanje.

Medjutim u zadnjih 2-3 godine posle tusiranja i brijanja (nisam siguran sta je uzrok od to dvoje posto se uvek u isto vreme i tusiram i brijem ali definitivno mislim da ima neke veze sa vodom) pojavljuju mi se ogromni malo je reci crveni pecati (rekao bih crni) po vratu, obrazima a cak stizu i do ramena. Prisutni su odprilike 5-10 minuta i onda nestanu.

I sada ono najnovije od pre 5-6 meseci. Iz cista mira mi se pojavljuju veliki crveni pecati na vratu i mali crveni pecati po celu( obicno na dva-tri mesta ne vise), i svrab na tim mestima naravno.

Razlog zasto sam se odlucio da to podelim sa clanovima ovog foruma je ono sto mi se danas desilo a sto mi se nikad pre nije desilo. Na pauzi na poslu sam izasao da prosetam napolje, bilo je suncano i poprilicno toplo i odjednom me je spopao takav svrab po stomaku, ledjima i celu da je bilo nepodnosljivo, kada sam se vratio natrag i pogledao se u ogledalu celo mi je bilo svo u malim crvenim pecatima, po telu nisam zagledao posto nisam bio sam.

Svaka pomoc je dobro dosla, mislim da je vreme da ovo konacno resim jer mislim da postaje sve gore i gore. Hvala.
Odgovori