UžasNo crvenilo u LiCu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
minja8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2014 7:43 am

UžasNo crvenilo u LiCu

Post od minja8 »

Poštovani, prvi put sam sa Vama jer imam veliki problem. Počelo je tako što mi izlazi alergija ali samo po licu, javlja se u obliku crvenih pečata, koji inače užasno, ali užasno svrbe i to me onda dodatno izluđuje. išla sam na sve moguće preglede, alergo testove i ništa. Pitam se da li je to možda od nervoze, pošto sam inače dosta nervozna iz više razloga (da ne davim sa time). Ono što me dodatno izluđuje jeste to što mi se paralelno sa tim problemom javlja i problem da užasno lako pocrvenim, što ne zavisi od situacije. Znači, čim započnem razgovor sa bilo kojom osobom i na bilo koju temu ja buknem u licu, kao da se postidim, a ne osećam se tako. Tražim mišljenje šta može biti uzrok tom naglom crvenjenju jer mi se to pre nikada nije dešavalo. PostalA sam Opterećena time i zboG toga se povlačiM u sebe I izbegAvam društvo. MolIm Vas ako neko ima rešenje neka mi pomogne jer ću izludeti zbog toga. Pozdrav ;-)
PoliklinikaMilojevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 09, 2014 10:25 am

Re: UžasNo crvenilo u LiCu

Post od PoliklinikaMilojevic »

kod prof milojevica pregled mozete zakazati u njegovoj Poliklinici u Visegradskoj 29, 11000 Beograd. Profesor licno pregleda utorkom, sredom i cetvrtkom jer ostalim danima radi i predaje na Univerzitetu u Parizu.

Pregled kod profesora je 8.000rsd, a kontrola 4.000rsd. Najvise se dolazi 1-2 jer profesor u medjuvremenu resi vas problem. Ukupno na lecenje potrosite do 16.000rsd za 3 meseca.

Kontakti Poliklinike:
011/3065773
065/3065773
[email protected]
Odgovori