Kad mi je lenis u gacama da li treba da bude koza preko glave penisa ili da bude 'zazuljen'
Hvala puno!
Penis, pitanje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Penis, pitanje
Zavisi od toga kakav ti je penis, obe varijante su normalne same po sebi.
Re: Penis, pitanje
Kad je u opustenom stanju i kad pomerim kozicu iza glace penisa, tj. da se glava penisa vidi, na telu penisa imam onako malo kupce, tako da kazrm, kozice. I kad se sagnem ili nesto ona se sve jedno vrati preko glave. Tako da se ni ne trudim da ostane iza glave penisa.
Interesuje me nesto drugo.
Duzina penisa mi je 13cm
Sirinu nisam merio,ali kad kazi prst i palac spojite u znak OK kazi prst mi dodje na polovini nokta palca. Ne znam koja je to bas dimenzija, i tako mi je celom duzinom.
Da li su te dimenzije OK i da li ce penis i dalje da raste. Posto mislim da je i suvise mali.
Imam 16 godina, visok sam 180-185cm (nisam se skoro merio) i imam do 110 kilograma. Da li velicina penisa utice zbog sala kojeg imam.. Posto imam onako, kako bih rekao, elegantno malo vise popunjen stomak xD Vidi se stomak,nije ravan.
Nadam se da ste razumeli sta sam hteo da kazem. I hvala vam unapred!
Interesuje me nesto drugo.
Duzina penisa mi je 13cm
Sirinu nisam merio,ali kad kazi prst i palac spojite u znak OK kazi prst mi dodje na polovini nokta palca. Ne znam koja je to bas dimenzija, i tako mi je celom duzinom.
Da li su te dimenzije OK i da li ce penis i dalje da raste. Posto mislim da je i suvise mali.
Imam 16 godina, visok sam 180-185cm (nisam se skoro merio) i imam do 110 kilograma. Da li velicina penisa utice zbog sala kojeg imam.. Posto imam onako, kako bih rekao, elegantno malo vise popunjen stomak xD Vidi se stomak,nije ravan.
Nadam se da ste razumeli sta sam hteo da kazem. I hvala vam unapred!