Pomoc
Pomoc
Epa ovako vec 2 godine imam bele naslage na jeziku izgledaju kao da mi je neko prosuo secer u prahu po jeziku , i posle 2 godine me je sinoc nesto nateralo da na netu pogledam jel to ista (posto sam mislio da to svako ima) i preko vaseg foruma procitam da je u pitanju neka gljivicna infekcija zvana ''kandida'' odem ja tako jutros kod doktorke i ona mi prepise neku mast daktanol,ja njoj kazem ali zeno citao sam na forumu da se svi zale da ta mast nista ne deluje,a ona mi odgovori da je nisu lepo koristili i da je za svojih 20 godina rada izlecila mnogo ovakvih slucaja ovom kremom. I odem ja kupim tu kremu i resim da se malo vise informisem o ovom problemu(kao i svaki hipohondar) i sad ko za maler svi postovi vezani za kandidu su isto vezani i za rak... A ja sam prosle godine u februaru imao problema sa limfnim cvorovima jedna zlezda mi je bila znatno uvecana ali to je proslo posle par dana i nije mi se to vise vratilo i sad kad spojim tu kandidu i to iskustvo sa limfnom zlezdom userem se u gace od straha. Inace imam 18 godina i 3 godine sam aktivni pusac,dugo sam konzumirao koka kolu u velikim kolicinama ali sam prestao pre godinu ili dve,tj znatno smanjio. I sad ja molim nekog iskusnog i pametnog coveka da mi pomogne sta da radim,ja znam da ce sad poceti svi da pisu idi kod doktora,idi proveri se da nemas rak,piji sodu bikarbonu ok ljudi to i moja baba ce da mi kaze koja je sa medicinom nebo i zemlja. Hvala unapred