Mali penis!!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Orcaster95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 21, 2013 3:23 pm

Mali penis!!!!

Post od Orcaster95 »

Imam 17 godina i imam u erekciji oko 12 cm :( obrezan sam pre mesec dana zbog zdrastvenih problema.....OCIGLEDNO da nemam srece ama nista.....sad imam osecaj da je kad sam se obrezao malo deblji ali opet je maaallaaaa duzinaaa mnogo mala :/ pa jel ima neko savet kako se povecati ili BILO sta ? ...svidja mi se jedna devojka ali ono,glupo mi da je smuvam kad ce mi biti neprijatno kad dodje do seksa :/ pa tacno kad bi se nasmejala iskocio bi kroz prozor!......
Korisnikov avatar
Reptile
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 04, 2013 1:37 am

Re: Mali penis!!!!

Post od Reptile »

opusteno,ja sam u 17oj imao 16ak cm,za 4god dobio jos 5cm..vjerovatno ces i ti ;)
Orcaster95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 21, 2013 3:23 pm

Post od Orcaster95 »

ah reptile valjda,nadam se.... a joj sto se iznerviram kad vidim po forumima da se zale likovi da im je mali a imaju 16 cm :o
dural29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 12:51 pm

Post od dural29 »

Ja evo sa 30god imam 12-13cm pa se nisam roknuo :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ако је неко заинтересован, нека скокне до форума "величинајебитна.ин.рс". Не могу да поставим линк јер: http://* REKLAMA */
vlad37
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2013 3:12 pm

Post od vlad37 »

Evo ja imam 35god i penis velicine 13 cm. U braku sam vec 10god i sa zenom imam bas otvoren brak,i puno puta smo razgovarali na temu velicine mog penisa i njen je odgovor da joj odgovara ali da bi mogao da bude veci. Imamo dobar sex i u toku svakog odnosa ima orgazam.Tako da se ja ne bih toliko brinuo za velicinu.
Pozdrav i uzivaj samo, a mlad si porasce jos ne brini...
ConanVsDragon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 23, 2014 11:35 am

Post od ConanVsDragon »

U celom kosmosu niko nije idealan i poenta je da svako nadje srodnu dusu.Od milijarde devojaka ( zena ) naci ce se uvek neka koja voli muskarca kao kompletnu licnost a ne samo zbog velicine njegovog penisa.Sta bi na sve trebalo da kazu Kinezi i Japanci ? Oni da su svi frustrirani zbog malog penisa odavno bi pobili pola muskog roda na Zemlji i zaveli red samo iz ocaja i depresije.Ja sam ponosan i sa mojih 10-12 cm i bio sam sa devojkama raznih karaktera,i sa nezasitnim i sa prosecnim i nisam imao problema.Kod svih njih pali smisao za humor,neznost i jos ako znas odlicno da spremas hranu ti si njihov princ na belom konju.Dakle "mali" ne ocajavajte vec glavu gore.Cilj nas pravoslavaca nije materijalno bogatstvo na Zemlji vec duhovno bogatstvo na Nebu.Samo se drzite pravog puta i sirite pozitivnu energiju i sve ce biti ok.A sto se tice neprijatelja samo ih iskulirate i ignirisete i nek oni pizde kad vide da vam nista ne mogu.
Odgovori