Pomozite mi molim vas !!!!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
zelja_da_ozdravim
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 22, 2014 11:01 pm

Pomozite mi molim vas !!!!!!

Post od zelja_da_ozdravim »

Postovanje svima,imam problem vec 5 godina.
Sve je pocelo jednu noc kad sam mastrubirao,i prilikom svrsavanja jako i brutalno pritiskao penis,odmah sam osjetio neki tup bol i sperma nije ni izasla.
Narednih par dana sam isjetio peckanje samo kad mokrim,da bih 10 tak dana poslije poceli nesnosni bolovi u predjelu penisa,i osjecaj da nikad ne mogu izbaciti svu mokracu iz sebe. Narednih 15 dana nisam svrsavao i pio sam mnogo caja od uve,da bih se situacija smirila.
Narednih 3 godine s vremena na vrijeme bih osjetio bol u penisu i to narocito poslije velike nuzde,bol koji bih trajao pola sata i onda se smiri.
Da bih prosle godine tek tako osjetio bol,dobio temperaturu i propisao krv.
Otisao u kliniku,dao mokracu,krv,uradili mi rendgen i Skaner,par dana poslije mi uzeli spermu tj uradili spermograf,opet uzeli mokracu da provjere da nemam klamidiju..svi testovi Negativni!!!!!!!
Pio sam mjesec i po dana Ciproxin antibiotik..situacija se zalijecila povrsinski par dana,ali situacija iz dana u dan se samo pogorsava.imam bol u donjem stomaku i penisu.imao partnera sexualnih jesam kao i svi da se nelazemo.
Sad sam ozenjen imam 2 djece ali ova bolest mi totalno zivot unistava.
Ni jedan doktor ne zna moju diagnosu
Ako ima neko da mi moze pomoci nek mi se javi
Bio bih zadovoljan i zahvalan.
Hvala puno svima
Odgovori