Molim za pomoc. Imam "cistu" na levom testisu precnika 4cm a desni mi se skroz osusio. Radio sam spermogram i nisam skroz sterilan. U drzavnoj bolnici su mi rekli da ne panicim da je to samo cista i da ce to operisati. Potrazio sam misljenje kod privatnog lekara urologa. Uradio sam test na polne bolesti PCR metodom (iz urina) gde mi je ustanovljeno da imam ureaplazmu. Pre 20 godina sam imao iscedak iz penisa i posle nekog vremena ja proslo dok sad nije doslo stani pani. Sada imam osecaj da me iznutra napada, unutrasnje organe. Sve me iznutra ziga i steze a najvise me zabrinjava predeo oko srca jer cinimi se da mi je napalo i srce. Pitao sam urologa da li je moguce da mi napadne srce a on kaze da je to nemoguce. Prepisao mi je tablete Levomax 500gr. Za 10 dana idem na kontrolu i da vadim bris iz penisa da vidimo gde smo. Da li je moguce da je PCR metoda zakazala i da ja imam gonoreju a ne ureaplazmu jer sam citao kod vas da gonoreja napada srce ako se dugo ne leci? Imam 36 godina.
Molim vas za vase misljenje.
Hvala.
ureaplazma
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm
Re: ureaplazma
mozda te malo uhvatila panika zbog nalaza,iscedak ne mora uvek da znaci gonoreju,tada kada si imao problem trebao si odmah otici lekaru i raditi bris,sad pamet u glavu,neke stvari ne prolaze same od sebe i mogu da naprave grdan problem
Interesuje me da li je ta metoda (PCR urina) pouzdana, mozda su lazni nalazi? Iako je ureaplazma da li je ona mogla ovo da mi napravi, mislim cistu na testisu?
Hvala
Hvala
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm
pouzdana je metoda,cista je sama za sebe nije od bakterije,pored antibiotika uzimaj nesto za imunitet
Stvarno ne znam da li umisljam ili ludim al ja i dalje obilazim doktore (privatne). Bio sam kod radiologa, radio sam kolonografiju i kaze sve je uredu, bio sam kod kardiologa radio ekg i kaze sve je uredu samo mi malo brze radi srce, promenio sam2-3 urologa i svi mi kazu isto da se ne sekiram. Ponovo sam radio test na gonoreju bris iz penisa i sutra ce biti nalazi i planiram jos jedino da odem kod dermatovenerologa kod koga sam i zakazao pregled. Osecam da nesto nije uredu iznutra (unutrasnji organi) i da me ziga i probada. Imam izoblicena kolena i kad mi miruje u jednom polozaju (sedeci,savijeno) koleno nenormalno boli da mi krene znoj sa lica i kad ispruzim nogu to sve prodje kao da me nikad nije ni bolelo. U levom oku imam mrlju ili fleku, kao kada kapilar ispuca. To je vec tako godinama. Imao sam po kozi kao neke cireve, to se ne moze nazvati bubuljica, koji su dolazili i prolazili. Secam se da je i moj ujak posle mene dobio isto tako cireve po kozi. Pre dve godine sam isto imao te cireve,opet, i kolega sa posla isto dobije kao i ja.Mislim da sam ih ja zarazio. Ne znam stvarno kome da se obratim i sta da radim? Cak sam mislio da uradim magnetnu rezonancu?
Hvala unapred na savetu
Hvala unapred na savetu