Potreban savet.

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Urrros
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 02, 2014 11:39 pm

Potreban savet.

Post od Urrros »

Pozdrav svima imam jedno pitanje.Uradio sam sledece nalaze:bris uretre,chlamydia trachomatis,mycoplasma(ureaplasma),bris glansa na gljivice,Urinokultura,Trichomonas vaginales urin,Spermokultura.Svi nalazi su negativni,sve je ok samo me zanima s obzirom na to da su nalazi uredu da li ima potrebe da se testiram na ostale polne bolesti tipa sifilis itd. ili bi se pojavilo nesto u prethodnim nalazima da nije uredu.
I imam jos jedno malo pitanje na jednom nalazu pise
NAPOMENA:OSKUDNA SAPROFITNA BAKTERIJSKA FLORA i u sledecem redu
Gardnerella vaginalis-Negativna

Unapred hvala.
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Re: Potreban savet.

Post od *kristal * »

na sifilis ide posebno testiranje,ako si imao rizican odnos onda treba da odradis.
to sa saprofitima nije nista,to su bakterije koje normalno zive u pojedinim delovima i ne smetaju nam osim u nekim situacijama kada se ravnoteza poremeti tj izmene se uslovi one postaju "lose",eto to je nesto ukratko nadam se da si skapirao
pozzz
Urrros
Novi član
Novi član

Post od Urrros »

Pa izgleda da cu morati i to da radim,polni organ mi je uredan nema nikakvih promena i urolog to kaze.Ali po kozi glave u kosi sam primetio par crveno braonkastih flekica moguce je da je neka bezvezna iritacija, ne znam.Hvala u svakom slucaju,sve najbolje.pozdrav
Urrros
Novi član
Novi član

Post od Urrros »

Izvinjavam se nikako da resim ovaj problem,imam jos jedno pitanje.Da li je moguce da sam pokupio sifilis,a da 8 meseci nisam imao nikakve simptome ni temperaturu nikakve promene na telu penis uredan...hocu da kazem jel moguce da se on pritaji 8meseci i da se odjednom pojavi na glavi,u vidu 2do3 flekice jedna je precnika 1cm i 2 po 0,5cm.Ili je vise moguce da je iritacija na sampon ili sta ti ja znam,zelim da nagovestim da sam dosta godina bio osisan do glave a sad imam dosta kose ,da nije zbog te promene.Ako me razumete trebam odgovor da li sifilis moze da prodje bez ikakvih simptoma,jer sam gledao razne slike i oni simptomi nisu nimalo naivni ni bezazleni.
Odgovori